Een stalen deur voor een luxe uitstraling en warme sfeer 

Blecks

Een zwarte stalen deur hoeft helemaal niet altijd heel robuust en industrieel te ogen. In dit prachtige interieur, ontworpen door Kolk Interieurs, voorzien de taatsdeuren de woning van extra luxe en brengen een warme sfeer met zich mee.

Een uniek element  

De taatsdeuren naar de woonkamer bevatten een uniek detail uit de jaren ’60, wat steeds vaker terugkomt: Canale glas. Dit glas is vaak terug te zien in horeca interieurs, maar ook steeds meer particuliere klanten kiezen voor dit unieke materiaal voor hun stalen deuren. Het creëert privacy, terwijl het niet afdoet aan stijl. Soms is er wat durf nodig om een statement neer te zetten, maar dat heeft hier enorm goed uitgepakt. 

Stalen deur, project Drunen, Blecks, The Art of Living

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur kan naar beide kanten worden geopend, omdat deze om zijn verticale as draait. Dit komt doordat de scharnierpunten van een taatsdeur zich in de boven- en onderkant bevinden. Deze scharnierpunten worden in het plafond en de vloer gemonteerd. Om die reden kan een taatsdeur naar binnen en naar buiten scharnieren. Dit geeft een unieke, eigentijdse uitstraling in het huis. Een taatsdeur kan als enkele of dubbele deur worden toegepast. Maar ook met zijlicht of bovenlicht is de taatsdeur een optie. Daarnaast maakt Blecks ook hoekopstellingen met een stalen deur als toepassing. Hierdoor is er meer dan genoeg keuze om jouw deur bij het eigen interieur te laten passen. 

Stalen deur, project Drunen, Blecks, The Art of Living

Stalen deuren van Blecks 

Een stalen deur van formaat, de ultieme lichtinval en dat geheel naar jouw persoonlijke wens. De Blecks metalen deuren met glas creëren een unieke ambiance en een fortuinlijk gevoel van ruimte in ieder interieur. De stalen binnendeuren worden toegepast in zowel woningen als zakelijke projecten. Blecks is een merk van Van Hierden Metaal uit Barneveld. Van Hierden Metaal is een ervaren bedrijf in het leveren van staalproducties voor uiteenlopende sectoren. Blecks onderscheidt zich door de complete en persoonlijke aanpak, van ontwerp tot aan de oplevering. BLECKS® levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. Daarnaast hechten ze veel waarde aan echte stalen deuren op maat. 

Editor: Media Team

Datum: 28-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Blecks