Een stijlvolle badkamer met rustige uitstraling

Een badkamer is een oase van rust waar je je begeeft om volledig te kunnen ontspannen. Daarom zijn strakke lijnen en prachtig op elkaar afgestemd materiaalgebruik vaak een vereiste. Deze aspecten zorgden ervoor dat de badkamer, die je hier ziet, een ruimte is waar je volledig kunt opladen. Ook komen de badkamerproducten van B Dutch zo het beste tot hun recht. De aandacht wordt hier volledig naar toe getrokken.

Bergamo badkamermeubel uitgevoerd in Solid Surface Corian en koperen wandkranen voor de finishing touch

Badkamermeubel

Allereerst laten we je graag kennis maken met het waanzinnige badkamermeubel. Dit meubel is volledig uitgevoerd in Solid Surface Corian. Het materiaal leent zich perfect voor gebruik in badkamers. Dit omdat het materiaal niet alleen duurzaam is, maar ook erg onderhoudsvriendelijk. Doordat het meubel tegen de muur gesitueerd is, wordt optisch ruimte gecreëerd en dat zorgt voor een rustig geheel.

Prachtige Line spiegel inclusief ledverlichting en spiegelverwarming

Innovatieve spiegel

Een ander product van B Dutch, dat je in deze badkamer ziet, is een prachtige spiegel met Led verlichting. Daarnaast is de spiegel ook voorzien van ingebouwde verwarming, waardoor hij niet zal beslaan. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van de spiegel, het bevordert het comfort van de badkamer.

Hoogwaardige doucheset uitgevoerd in koper

De inloopdouche

Daarnaast werd gekozen voor een lichtgrijze vloertegel die doorloopt tot in de douche. Om het ontwerp ietwat spannender te maken, werden de wanden vervaardigd uit Calacatta-Oro Keramiek. Dit materiaal is een fantastische replica en is haast niet van echt marmer te onderscheiden. Om ervoor te zorgen dat alle elementen en producten samen een geheel zouden vormen viel de keuze op koperen kranen. Een luxe regendoucheset prijkt in de royale inloop douche en koperen wastafelkranen geven het geheel een eigentijdse finishing touch.

Rustige sfeer

Deze badkamer kreeg een prachtig uiterlijk waarin een rustige sfeer de boventoon voert. Door het gebruik van keramiek en koperen kranen werd aan het ontwerp een luxe en moderne draai gegeven. Ben je ook opzoek naar zo’n badkamer? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan de fabrieksshowroom van B Dutch. Daarnaast zou je ook alvast een kijkje kunnen nemen op de website van B Dutch. Laat je inspireren!