Een stijlvolle trap als verbindende factor 

NEWstairs

De entrée is toonaangevend voor de rest van het interieur. Het maakt bezoek nieuwsgiering naar de rest van de woning en wellicht kunnen ze er al voor een groot gedeelte jouw persoonlijkheid uit aflezen. Daarom is het van belang dat alles goed op elkaar aansluit en bij elkaar past. Om dit voor elkaar te krijgen is het noodzaak om verschillende stijlelementen en ruimtes te verbinden. Een traprenovatie mag daar niet bij ontbreken. De trap verbindt namelijk twee verschillende verdiepingen aan elkaar en daarnaast is dit het eerste wat mensen zien zodra ze de woning binnenkomen. Dit project is het perfecte voorbeeld van een mooie trap, die het toonbeeld vormt voor de rest van het interieur.  

Hedendaags design 

Om tot dit mooie eindresultaat te komen werd NEWstairs ingeschakeld. Zij zijn al jaren expert op het gebied van traprenovaties en wisten dan ook precies wat nodig was om van deze trap een ware showstopper te maken. Het volledige trappenhuis werd bekleed met nieuwe overzettreden die vakkundig werden bekleed met het trapdecor NEWstairs Oak Original. Dit decor kent een natuurlijke houtlook, die ontzettend goed past bij dit hedendaagse interieur. Er werd een verbinding gecreëerd door de overloopvloer op dezelfde manier af te werken. Dit werd gecombineerd Off White stootborden, voor een mooi hedendaags effect.  

De leuning en balustrade 

Om ervoor te zorgen dat de trap ook aansloot bij de benedenverdieping werd een connectie gemaakt met de donkere vloer. Dit uit zich nu in zwarte details, zoals een zwarte leuning en een balustrade. Het zorgt niet alleen voor een esthetisch genoegen maar het biedt ook extra veiligheid. De details zijn dan ook de elementen die het geheel persoonlijk maken.  

Meer informatie 

Klinkt traprenovatie interessant? Dan ben je bij NEWstairs aan het juiste adres. Zij hebben een uitgebreid assortiment, waarmee altijd een trap op maat te realiseren is. Je zal er een leven lang plezier aan beleven.  

Editor: Media team

Datum: 07-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: NEWstairs