Een strakke keuken met een adembenemend uitzicht

Van Essen Keukens

We kijken binnen bij een interieur in Den Haag met uitzicht over de Hofstad. Luxe en comfort staan in dit interieur centraal, over elk gedeelte van dit penthouse is nagedacht. Een prachtig voorbeeld van comfort en luxe is op maat ontworpen en gebouwd. Van de strakke keuken, de trendy slaapkamer, de sfeervolle haard, de gouden wanden tot de luxe badkamer. Alles in dit penthouse is tot in de puntjes doordacht.

Van Essen Keukens, strakke keuken

Van Essen Exclusieve Keukens dacht tot in detail over elke meter na. De strakke keuken is een echte eyecatcher geworden. De keuken is erg ruimtelijk voor een stads appartement, en door de glazen wanden is de woonkamer een poort naar een prachtig uitzicht over de Hofstad. De combinatie van materialen en de lichtinval maken het echt een plaatje!

Het culinaire hart
Het is een keuken geworden die alle mogelijkheden biedt om een culinair hart sneller te laten kloppen. De keuken biedt de ruimte aan om weg te dromen bij een adembenemend uitzicht. Vooral ‘s Avonds biedt het subtiele lichtplan een sfeervol licht. De spots verlichten niet alleen de ruimte, maar maken het ook ruimtelijk. Ook voor de nissen is gedacht aan praktisch licht die de ruimte ook sfeervol maakt.

Van Essen realiseerde niet alleen de keuken
Behalve de strakke moderne keuken heeft van Essen ook de trendy slaapkamer, de luxe badkamers en de sfeervolle haard gerealiseerd. Ook de kasten in de woonkamer, de trap en de garderobe zijn ontworpen en gerealiseerd door de vakkundige medewerkers.

Editor: Danielle Cappon

Datum: 27-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Van Essen Keukens

Fotografie: Van Essen Keukens