Een succesvolle samenwerking resulteert in chique raambekleding

Onel Window Dressings

Tijdloos, elegant en luxueus, zo laten de woningen die je op de afbeeldingen ziet zich het beste omschrijven. Dat is niet vreemd want StudioLIV nam de inrichting voor haar rekening. Dit bedrijf staat bekend om het ontwerpen van warme interieurs vol klasse en een hoog niveau van verfijning. Dit betekent dat overal over nagedacht wordt en dat alles tot in perfecte op elkaar wordt afgestemd. Niets is dan ook zomaar en achter alles zit een idee. StudioLIV laat materialen, kleuren en vormen samenkomen om zo een plek te creëren waar haar klanten zich thuis zullen voelen. Dit is dan ook de reden dat Onel Window Dressings graag de samenwerking aanging en dat resulteerde in de mooiste creaties wat betreft raambekleding.

Raambekleding, interieurontwerp, Onel Window Dressings

Een succesvolle samenwerking

De samenwerkingen tussen StudioLIV en Onel Window Dressings bleken een groot succes. Ze ontwierpen en realiseerden prachtige raambekleding met warme kleuren en bijzondere materialen. Denk aan luxe velours stoffen, glanzende bewerkte satijnwevingen en stoere maar erg chique open geweven inbetweeners. Alles wat nodig is om een fijn interieur te creëren. De woorden die deze collecties het beste samenvatten zijn dan ook; warm, chique en perfectie. Veelal werd gekozen voor railroede systemen. Deze systemen kunnen in iedere denkbare vorm gebogen worden zodat er prachtig gewerkt kan worden met de vormen van het raam. In iedere denkbare ruimte is de raambekleding dan ook toe te passen.

Raambekleding, interieurontwerp, Onel Window Dressings

Meer over Onel Window Dressings

Onel Window Dressings is al een flinke tijd specialist op het gebied van raambekleding. Met veel plezier leveren zij raambekleding om het interieur te verrijken. Alle raamdecoratie is van hoge kwaliteit doordat het bedrijf echt kennis van zaken en een passie voor het vak heeft. Daarnaast hechten zij veel waarde aan een persoonlijke dienstverlening en maatwerk, waardoor je bij hen terecht kunt met al jouw wensen en eisen.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 22-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Onel Window Dressings

Fotografie: Onel Window Dressings