Een ultra slanke schuifpui van Sky-Frame

Perfect View Window

Doordat het Zwitserse Sky-Frame een officiële partner van Perfect View Windows is, kan Perfect View Windows nu ultraslanke schuifpuien monteren. Hierbij houden ze de slogan ‘a view not a window’ altijd in gedachten. Daar wordt dan ook niets te veel mee gezegd. De schuifpui heeft een rondom weggewerkt profiel, grote glasoppervlakken en stijlaanzichten van 20 millimeter. Dit betekent dat optimaal van het uitzicht genoten kan worden en dat de buitenruimte op mooie wijze verbonden raakt met de binnenruimte.  

Uitzicht als onderdeel van interieur 

Sky-Frame schuifpuien combineren enorme glasvlakken met ruime openingen. Verschillende schuifelementen die de schuifpui vormen zijn aan elkaar te koppelen doormiddel van parallel geplaatste rails. Deze bepalen meteen de maximale opening van de schuifpui. Bovendien zijn de schuivende delen haast niet te onderscheiden van de vaste glasvlakken. Zoals al werd benoemd heeft de glazen wand een erg smal profiel, waardoor een uitzicht onderdeel wordt het interieur en niet het kozijn. Ook krijgt natuurlijk licht de vrije hand en dat komt wederom de inrichting ten goede.  

Gecertificeerd product 

Zo onzichtbaar als dat deze schuifpui is, zo concreet zijn de veiligheidseisen die hierbij komen kijken. Daarnaast werd ook rekening gehouden met de isolatiewaarden van het frame en de dubbele beglaasde elementen. Het is dan ook een gecertificeerd kwaliteitsproduct dat tegelijkertijd kan fungeren als dé eyecatcher van iedere woning. Sky-Frame produceert esthetisch hoogwaardige producten die een heuse toevoeging zijn aan ieder bouwwerk.  

Eenvoudige bediending 

Deze schuifpui, van Perfect View Windows, is helemaal van deze tijd. Hij is eenvoudig te openen met een afstandsbediening. Dit betekent dat aandrijftechnologie in het profiel werd verwerkt. Deze geautomatiseerde oplossing zorgt er daarnaast voor dat de schuifpui geruisloos geopend en gesloten kan worden. Naast een esthetische toevoeging is het dus ook een functioneel product. De Sky-frame schuifpuien zijn dan ook zeker het overwegen waard.  

Editor: Media team

Datum: 12-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living