Een unieke badkamer met de producten van Hotbath

Hotbath

Ben je volledig op de hoogte van de nieuwste badkamertrends? Maar vind je het ook wel leuk om iets unieks aan jouw badkamer toe te voegen? Dan zijn de kranen en hoofddouches van Hotbath wellicht het overwegen waard. Zij hebben een uitgebreid assortiment met wel negentien verschillende series. Waardoor er altijd wel een kraan of hoofddouche te vinden is die aansluit bij jouw wensen en stijl. We tonen je dan ook graag vijf van hun meest bijzondere badkamerproducten.

Badkamer, kranen, Hotbath

De bad mengkraan

Allereerst laten we je graag kennis maken met de bad mengkraan. Deze kraan wint steeds meer terrein en is niet meer weg te denken uit de badkamer. Wil je hier een unieke twist aan geven dan kun je voor een prachtige badrandcombinatie kiezen. Deze combinatie staat erg goed in een minimalistisch of nordic interieur.

Badkamer, kranen, Hotbath

Wellness beleving

Wanneer je graag een wellness beleving in de badkamer creëert, dan mag de hoofddouche uit de serie Mate niet ontbreken. Deze serie werd ontworpen met optimaal gebruiksgenot als uitgangspunt. Deze hoofddouches kunnen zelfs uitgevoerd worden met luxe opties, zoals ledverlichting, bluetooth speakers of een spannende waterval.

Badkamer, kranen, Hotbath

Verouderd messing 

Verouderd messing heeft een compleet andere uitstraling dan bijvoorbeeld chroom of RVS. Deze kraan van verouderd messing is één van de vijf living colours uit de Cobber serie. Toch is de finish van deze kraan niet het enige dat hem bijzonder maakt. De kraan is uitgerust met een cascade uitloop, beter bekent als een waterval.

Badkamer, kranen, Hotbath

Retro design

Een retro design kan perfect gecombineerd worden met de nieuwste technieken. De kranenserie Amice is daar het perfecte voorbeeld van. Wanneer je deze serie combineert met een retro behang of een klassieke porseleinen wastafel heb je helemaal de sfeer van toen, maar wel met de innovaties van nu.

Badkamer, kranen, Hotbath

Eyecatcher

De Cobber Seventy is dé eyecatcher van iedere badkamer. De thermostaatknop en de knoppen om de douche- en badkranen te bedienen hebben allemaal hetzelfde formaat. Hierdoor ontstaat een fijne eenheid. Deze kranen zijn daardoor niet alleen uniek vanwege hun uiterlijk, maar ook het formaat is uniek in de badkamer wereld.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 01-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath