Een unieke badkamer realiseren

B Dutch

Bij B Dutch worden de meeste badkamerelementen op maat gemaakt en volledig afgestemd op de wensen van de klant. Hierdoor zijn ze van nature al uniek, werkelijk ‘one of a kind’. De op maat gemaakte badkamermeubelen, wastafels en baden voegen al een persoonlijk tintje toe aan de badkamer, maar er zijn nog meer suggesties voor een unieke badkamer.

Bepaal het thema van de badkamer

Het kiezen van een badkamerthema hangt van persoonlijke voorkeuren, de stijl van de rest van het interieur en de gewenste sfeer. Een duidelijk thema maakt de keuze voor materialen, kleuren en vormen eenvoudiger. B Dutch biedt een aantal suggesties voor als u nog geen keuze heeft gemaakt. Bezoek ons in Cuijk, daar vind je, naast onze fabrieksshowroom, 24 nieuwe stijlstudio’s en laat je inspireren door verschillende badkamerstijlen. Van een minimalistisch interieur met strakke lijnen tot een ontspannen spa-omgeving: er is voor elk wat wils.

Kleur passend bij het thema

Kies een kleurenpalet dat aansluit bij het gekozen thema. Overweeg bijvoorbeeld een thema dat geïnspireerd is op de natuur, zoals een strandthema met blauwe en zandkleurige kleurtinten. Of ga voor een meer rustieke uitstraling met een minimalistisch interieur waarbij strakke lijnen met neutrale kleuren gecombineerd worden. Laat uw badkamer uw persoonlijke stijl weerspiegelen door zorgvuldig de juiste kleuren te selecteren.

Badkamer, badkamers, B Dutch, The Art of Living

Experimenteer met tegels en materialen

Probeer verschillende tegels en materialen uit voor zowel de vloeren als wanden. Overweeg mozaïektegels, grote tegels of slabs. Van keramiek, solid surface Corian of natuursteen. Kies voor houten accenten om een warme uitstraling te geven aan het badkamerinterieur.

Verlichting voor de perfecte ambiance

Ook verlichting speelt een belangrijke rol in de badkamer. Verlichting draagt bij aan het creëren van de gewenste sfeer. Overweeg het gebruik van dimmers voor de hoofdverlichting en voeg accentverlichting toe rond de spiegels of in de douchecabine voor een luxe uitstraling. Door te spelen met verschillende lichtbronnen kun je een ambiance creëren die zowel functioneel als ontspannend is, perfect afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren.

Badkamer, badkamers, B Dutch, The Art of Living

Elementen die bijdragen aan het badkamerontwerp

Niet alleen kleur, de tegels, materialen en verlichting dragen bij aan het tot leven komen van het badkamerthema, maar ook accentmuren, accessoires en opbergruimtes dragen bij aan de algehele uitstraling.

Interesse in een unieke badkamer of benieuwd naar wat voorbeelden? Loop dan vrijblijvend binnen in onze showroom in Cuijk om zelf inspiratie op te doen of maak een afspraak voor een uitgebreid adviesgesprek.

Editor: Media Team

Datum: 04-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch