Een unieke mix van stijlen: modern en klassiek 

Luzano

Luzano is een interieur design studio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van unieke woningen. Het streven is om elke verwachting te overtreffen. Met een idyllische locatie aan de bosrand en een adembenemend uitzicht is deze woning onlangs uitgebreid met een schitterende keuken waarbij functionaliteit en esthetiek samenkomen.

Woonkeuken: het kloppende hart van het huis

De woonkeuken wordt vaak beschouwd als het middelpunt van de woning. In nauwe samenwerking met de bewoners is deze compleet uitgeruste keuken ontworpen. Hierbij gaan klassiek en modern hand in hand. Het klassieke karakter van het huis is op harmonieuze wijze gecombineerd met een strakke, eigentijdse aanbouw, dat zowel van binnen als van buiten een verrassende uitstraling creëert. Deze geslaagde mix van stijlen maakt de woning excentriek. De combinatie van hoogwaardige materialen en verrassende indelingen maakt dat de leefkeuken een balans biedt tussen praktisch gebruik en een esthetische aantrekkingskracht.

De perfecte fusie van klassiek en modern

Dankzij de royale raampartijen stroomt natuurlijk licht overvloedig binnen. Dit creëert een ruimtelijk gevoel en zorgt voor een uitnodigende sfeer. Het gebeitste eikenhout heeft een natuurlijke uitstraling en zorgt voor een klassiek element in het keukeninterieur. Bovendien voorziet het hout de ruimte van warmte en de groeven zorgen voor een oogstrelende diepte. De subtiele stalen accenten, het marmeren keukenblad en de vloer van micro cement voegen hier een moderne twist aan toe. De doorkijkhaard versterkt de verbinding tussen de eetkamer en de riante aanbouw waar je kunt wegdromen, terwijl je kunt genieten van het panoramische uitzicht op de tuin dankzij het grote ramenspel.

Verrassende elementen

De keuken weet met diverse elementen te verrassen. Zo ook één hoek van de keuken die verrijkt is met een exclusieve drankenpantry. Dit biedt de ideale plek om je favoriete servies en kristalheldere glazen te etaleren en presenteren. Om extra aandacht te trekken zijn de schappen voorzien van een sfeervolle verlichting die geheel naar eigen wens aangepast kan worden. Op deze manier kan de perfecte ambiance gecreëerd worden.

Editor: Media Team

Datum: 11-04-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Luzano