Een warm, luxe en stijlvol interieur

Luzano

In het rustgevende Werkendam bevindt zich een prachtig kantoor, met niets minder dan een uitmuntend interieur. De binnenkant van dit kantoorpand is gerealiseerd door de getalenteerde professionals van Luzano. Dit project is het resultaat van het volledige vertrouwen dat de opdrachtgever in hun stelde. Het is een ware weerspiegeling van de laatste trends op het gebied van interieurdesign. 

Interieur, kantoor, luxe

Warmte en luxe  

Een opvallend element dat je meteen in dit meesterwerk zult opmerken, is het gebruik van sfeervol notenhout. De afgelopen jaren heeft notenhout een prominente plaats ingenomen in de wereld van interieurdesign en in dit project wordt duidelijk waarom. De prachtig vlammende nerf van het notenhout straalt een ongeëvenaarde warmte en luxe uit. De keuze voor notenhout heeft geleid tot een evenwichtige mix van rust en stoere elegantie, perfect passend bij het City chic interieur van dit kantoor. De meubelstukken hier zijn niet alleen elegant, maar ook strak vormgegeven, waardoor een naadloze overgang tussen stijl en functionaliteit ontstaat. 

Interieur, kantoor, luxe

Strategisch lichtspel

Licht speelt een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer, en daarom is er bij het lichtplan van dit kantoor nauwkeurig rekening gehouden met de specifieke interieurstijl. Voor de ingebouwde spots hebben ze gekozen voor armaturen van Kreon. Deze zijn met precisie geplaatst om het warme en luxueuze gevoel van de ruimte te benadrukken door te spelen met licht.

Het doel was om een evenwicht te vinden, niet te overbelicht en zeker niet te donker, maar eerder functioneel en sfeervol. Boven de vergadertafel en het bureau schitteren de armaturen van Occhio, wat resulteert in geconcentreerd licht precies waar het nodig is. Hierdoor wordt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke sfeer gecreëerd, maar ook een functionele en productieve werkomgeving. 

Interieur, kantoor, luxe

Interieurdesign door Luzano

Luzano begrijpt dat elk project zijn eigen potentieel heeft, en ze zijn er trots op dat ze dat potentieel volledig benutten. Het bedrijf streeft er altijd naar om interieurs te creëren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar die ook passen bij de behoeften en het karakter van onze opdrachtgevers. Het Werkendam-kantoor is daar een perfect voorbeeld van, een uitmuntend interieur waarin warmte en luxe samenkomen in een harmonieuze symfonie van stijl en functionaliteit. 

Editor: Media Team

Datum: 14-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Luzano