Een warme zomerdag aan zee met blauwe wandbekleding in huis 

Dutch Walltextile Co.

Dutch Walltextile Co. biedt een uitgebreide collectie blauwe wandbekleding, waarbij elke tint en textuur een eigen verhaal vertelt. Met diverse blauwtinten in de collectie, variërend van glad als fluweel en jacquard tot een ruwere, grasachtige soort, weerspiegelt het assortiment de veelzijdigheid van de oceaan. Van zijn serene tot juist zijn krachtige golven.  

Variatie in texturen en kleur  

De variatie in texturen en tinten symboliseert de zee en haar vele gedaanten. Net zoals de oceaan een scala aan emoties en stemmingen kan oproepen, zo roept ook de verschillende blauwe wandbekleding van Dutch Walltextile Co. Diverse gevoelens op.  

Wandbekleding, wandbekleding, Dutch Walltextile Co., The Art of Living

Avontuur en mysterie gaan hand in hand 

Diep navy blauw, zoals te vinden in de Sponge Bouclé uit de Ocean Bay collectie, brengt een gevoel van diepte en mysterie met zich mee. Het is alsof je wordt uitgenodigd om in de diepte van de oceaan te duiken. Deze intense kleur doet dan ook denken aan de diepten van de zee, waar avontuur en mysterie hand in hand gaan. 

Wandbekleding, wandbekleding, Dutch Walltextile Co., The Art of Living

Lichtere kleuren voor een vrolijk gevoel 

Het tegenovergestelde zijn de heldere, azuurblauwe en licht aquamarijnblauwe tinten. Wandbekleding in deze kleurtinten hebben een meer speels en levendig karakter. Deze kleuren roepen herinneringen op van zonovergoten zomerdagen aan het strand, waar de zee glinstert door de prachtige zonnestralen. Het wekt een gevoel van vreugde en vrijheid op. Met deze lichte kleuren wordt frisheid naar elke ruimte gebracht, waardoor een vrolijk en opgewerkt gevoel ontstaat. 

Diverse blauwtinten wandbekleding 

De diverse blauwtinten van de wandbekleding van Dutch Walltextile Co brengen niet alleen de zee, maar ook de lucht van de zomer tot leven. De blauwe kleur vangt de essentie van de natuur in al haar pracht en praal. Of je nu de rust van een kalme zee verkiest of juist de levendigheid van de woeste golven: voor elk interieur is een blauwe wandbekleding die perfect past bij elke stemming. Met blauwe wandbekleding voelt elke dag een beetje aan als een zomerdag aan zee. 

Editor: Media Team

Datum: 27-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living