Eigentijdse toegangspoort, op maat gemaakt

DJS Hekwerken

In de wereld van hedendaags wonen draait alles om personalisatie, en wat is een betere manier om uw huis uniek te maken dan met een op maat ontworpen toegangspoort? Stelt u voor, bij het betreden van uw voortuin wordt u begroet door een moderne draaipoort, verfraaid een door de bewoner ontworpen logo. Deze persoonlijke touch zet de toon voor wat er binnenin te ontdekken valt.

Kolommen in perfecte afstemming met het huis

De kolommen die de toegangspoort dragen, zijn meer dan alleen functionele elementen; ze zijn een verlengstuk van de woning zelf. Met gestuukte afwerking en een metselwerk plint, creëren deze kolommen een harmonieuze eenheid met het huis. De Belgisch blauwstenen afdekplaat en spekband voegen een vleugje klasse toe.

Looppoort in dezelfde stijl

Een perfecte harmonie tussen elementen is de sleutel tot een samenhangend ontwerp. De looppoort, ontworpen in lijn met de stijl van de toegangspoort, biedt een elegante ingang voor voetgangers. Hierdoor vormt de gehele voortuin een consistent en prachtig geheel.

Brievenbus als finishing touch

Bij het ontwerpen van een toegangspoort gaat het ook om de details. De brievenbus, subtiel geplaatst en afgestemd op de kleur van de toegangspoort, is niet alleen functioneel maar voegt ook finesse toe. Het zijn deze kleine, doordachte details die de poort transformeren tot een uitnodigend en stijlvol entree.

Ervaar luxe in elke draai: ontdek de mogelijkheden van onze toegangspoorten!

Laat je woning schitteren met een toegangspoort die niet alleen visueel er prachtig uitziet, maar ook een persoonlijk stempel draagt. Bij DJS begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we draaipoorten op maat aan, volledig ontworpen volgens uw wensen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze vakmensen uw ideale toegangspoort realiseren.

Editor: Media Team

Datum: 09-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken