Een wellnesstuin met sauna en ingebouwd zwembad

Bronkhorst Buitenleven

In de drukte van het dagelijkse leven is iedereen opzoek naar rust en balans. Het is tijd om even alle dagelijkse beslommeringen aan de kant te zetten en helemaal tot jezelf te komen. Laat dat nou precies zijn waar wellness voor staat. Wellness wordt dan ook geassocieerd met een diepe staat van ultieme rust en ontspanning. Een thuis wellness is één van de manieren om deze staat van zijn te bereiken. Betreed jouw eigen wellnesstuin en maak gebruik van het ingebouwde zwembad en de sauna. De tijd zal verstrijken, maar jij zal volop genieten. Deze beleving wil Bronkhorst graag voor jou creëren en daarom vertellen we graag meer over de manier waarop zij dit doen.

Een maatwerk sauna

Een van de elementen die niet mag ontbreken in een wellnesstuin is een maatwerk sauna. Om dit te realiseren werkt Bronkhorst nauw samen met Welson, dé specialist op het gebied van maatwerk sauna’s. Het maakt niet uit of je kiest voor een Finse Sauna, een infrarood sauna of een combinatie hiervan, het is allemaal mogelijk. De materialen die worden gebruikt om deze sauna’s te realiseren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn ze aan te passen naar het interieur van jouw wellness ruimte. Bovendien zijn de exclusieve spa’s ook van hoge kwaliteit, waardoor je zo weer volledig opgeladen bent.

Een ingebouwd zwembad

Daarnaast is een zwembad ook een erg belangrijk onderdeel van de wellnesstuin. Hiermee geef je jouw tuin eenvoudig een luxe uitstraling. Een ingebouwd zwembad van Bronkhorst is volledig maatwerk en de techniek kan aangepast worden naar jouw wensen. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de techniek van het zwembad netjes weggewerkt wordt doormiddel van een poolhouse. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de sauna in de poolhouse te laten verwerken, zodat alle elementen binnen jouw wellnesstuin op mooie wijze samenkomen.

Editor: Media team

Datum: 14-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living