Zwembad in de tuin, Thermostar, binnenzwembad, buitenzwembad, antraciet, luxe, exclusief, zwemmen

  • Thermostar
  • Wielse Kamp 6
  • 5481 XG Schijndel

Een zwembad in de tuin | Thermostar

Thermostar bouwt al twintig jaar zwembaden, met een groot aantal tevreden klanten als gevolg. Hun prefab bouwmethode zorgt voor een korte bouwperiode. Op deze manier wordt een zwembad in de tuin of binnen altijd mogelijk, welke eisen u ook stelt.

Skimmer zwembad

Bij een zwembad in de tuin zien we vaak dat het water wordt afgezogen door een skimmer. Al het vuil dat op het wateroppervlak drijft, komt in de skimmer terrecht. Het vuil wordt wekelijks verwijderd via een mandje in de skimmer. Bij een dergelijk zwembad staat het water zo’n zes tot zeven centimeter onder de rand. Dit soort zwembaden worden veruit het meest toegepast en zijn een lust voor het oog.

Zwembad met overloopgoot

Steeds vaker zien we als zwembad in de tuin een zwembad met een overloopgoot. Het water loopt hierbij over de rand van het zwembad heen in de omliggende goot, waardoor het waterpeil gelijk staat aan het peil van de bestrating. Voor het onderhoud van het zwembad hoeft er geen extra werk gedaan te worden in vergelijking met een ander zwembad. Een overloopgoot zwembad is een plaatje om te zien en straalt een bepaalde rust uit.

Zwembad in de tuin, Thermostar, binnenzwembad, buitenzwembad, antraciet, luxe, exclusief, zwemmen

Zwemmen in drinkwater

Dit zwembad bijvoorbeeld van 12 x 4 meter is uitgevoerd als een overloopgoot zwembad. De vlakke, strakke waterspiegel die hierbij ontstaat, vormt een fraai gezicht. Het water wordt gedesinfecteerd met Da-gen waterbehandeling, oftewel  zwemmen in drinkwater! Het zwembad is in het wit uitgevoerd, waardoor het de Caraïbische, zomerse uitstraling krijgt, zoals je van een zwembad in de tuin mag verwachten.

 

Tekst: Thermostar
Fotografie: Thermostar

____

Zwembad in de tuin, Thermostar, binnenzwembad, buitenzwembad, antraciet, luxe, exclusief, zwemmen

____

Meer projecten bekijken van Thermostar?


Web editor: Media team     |

Datum: 06 | dec | 2019


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media