Eenheid in het interieur met een lavasteen gietvloer  

Behaaglijk Wonen

Als eerste en enige echte leverancier onderscheidt Behaaglijk Wonen zich als specialist in lavasteen gietvloeren in Nederland. De vloeren voorzien elke woning van een modern karakter, een naadloze afwerking en een strakke uitstraling. Het gebruik van het krachtige lavasteen maakt de vloeren 100% krasvast, waterdicht en UV-bestendig. Dit resulteert in vloeren die duurzaam zijn en voor een lange tijd hun exclusiviteit behouden.

Een échte krachtpatser

Extreem krachtig. Dat is wat een Italiaanse lavasteen vloer onderscheidt. Vervaardigd uit kunsthars in combinatie met lavasteengruis is het zelfs de sterkste gietvloersoort die er bestaat. Kunsthars is een bindmiddel en lavasteen is een vulkanisch gesteente. Zodra een vulkaan uitbarst, duwt het vloeibare lava naar buiten. Wanneer het stolt, ontstaat een hard gesteente: lavasteen.

Lavasteen, gietvloeren, Behaaglijk Wonen, The Art of Living

Een duurzame keuze

De lavasteen vloer heeft een dichte structuur en is krasvrij, waterdicht en UV-bestendig. Zelfs viltjes onder de meubelstukken zijn niet meer nodig. Geknoeid? Maak je geen zorgen. Dit is niet terug te zien aan de vloer. Andere gietvloeren kunnen verkleuren naar aanleiding van blootstelling aan de zon. Echter, is deze vloersoort geheel UV-bestendig. Doordat de gietvloer amper slijt, is het een duurzame keuze. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en garandeert jarenlang gebruiksplezier.

Harmonieuze toevoeging in een rustiek interieur

Voor dit project is een prachtige woning voorzien van de Italiaanse lavasteen gietvloer. Het verrijkt de woning niet alleen met een natuurlijke uitstraling, maar sluit ook aan op het rustieke interieur. Dit heeft de vloer te danken aan de vlakke structuur en de kleurkeuze. De vloer is namelijk uitgevoerd in de kleur Muro. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van een serene omgeving en hierin volledig tot rust komen.

Eenheid in huis

De vloer is vrijwel overal toepasbaar, zowel binnen als buiten; op de vloer en op de wand en zelfs met of zonder vloerverwarming. Dit project laat zien dat de vloer vanaf de entree doorloopt tot de woonkamer en de keuken. Het resultaat is een eenheid waarbij de ruimtes prachtig met elkaar in verbinding staan.

Editor: Media Team

Datum: 21-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Behaaglijk Wonen