Eigentijds en luxueus wonen in prachtig appartementencomplex 

Sels Villabouw

Jarenlang stond er een top luxe hotel op deze schitterende plek. Tegenwoordig is deze locatie omgetoverd tot een fantastisch appartementencomplex met een bijzondere woonomgeving. Mensen die hier wonen kunnen genieten van een ver, groen uitzicht en een interieur dat zij helemaal naar eigen wens vorm hebben kunnen geven. De verantwoordelijke voor deze transformatie was Sels Villabouw. Zij hebben dit complex recentelijk mogen voorzien van een nieuw jasje. Dat deden zij door de bestaande klassieke uitstraling die het gebouw had, aan te vullen met een moderne woonbeleving. Waardoor het gebouw met zijn tijd en zijn bewoners mee verandert.  

Appartementencomplex, interieur, modern, badkamer, leefruimte, The Art Of Living

Moderne gemakken 

Het pand is een begrip voor de omgeving, waardoor de veranderingen niet onopgemerkt plaatsvonden. Sels Villabouw wist het prestigieuze project een nieuw leven in te blazen door eigentijds en luxueus wonen weer aantrekkelijk te maken. Het werd zo weer een heerlijke woonplek waar werd voldaan aan alle moderne gemakken die passen bij het tegenwoordig zo drukke leven. Een van deze appartementen was van een internationaal koppel en dat is ook het appartement dat te zien is op de foto’s.  

Hedendaags en comfortabel 

Deze vernieuwde woning in dit appartementencomplex staat voor modern en comfortabel wonen. Dat is te zien aan de strakke vormentaal, het gebruik van rijke materialen en de vele costum designs. Dit in combinatie met de hoge plafonds en grote raampartijen zorgt voor een bijzonder smaakvol geheel. Daarnaast blijkt de woning vol verassingen te zitten. Zo blijken de wandkast en de spiegelwand, in de entree, geheime deuren te zijn.  

 

Meer over Sels Villabouw 

Met ruim 50 jaar ervaring en erg veel schitterende realisaties verder is Sels Villabouw de perfecte partner om de mooiste projecten mee te creëren. Zij leveren uniek werk doordat zij tijdens het volledige proces met hun klanten meedenken. Dit doen ze aan de hand van een totaalservice die het ontwerp, de bouw en inrichting compleet omvat. Dit maakt de projecten die zij realiseren uniek, persoonlijk en veelzijdig. Van landelijke villa’s tot een modern appartementencomplex. Ze hebben het allemaal al eens gedaan.  

Editor: Media team

Datum: 21-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Germán Bourgeat