Eigentijds interieur volgens de Ibiza-sfeer 

Hemels Wonen

Wanneer je deze woning betreedt waan je je onmiddellijk in vakantiesferen. De bewoners van deze indrukwekkende vrijstaande villa wensten een eigentijds en speels interieur met Mediterrane invloeden. De lichte inrichting is nu dan ook uniek te noemen en zal je direct weten te enthousiasmeren. De doordachte interieurstijl werd in iedere ruimte, van woonkeuken tot badkamer, tot in de puntjes doorgevoerd, waardoor een harmonieus geheel ontstond. We kunnen spreken van een heus totaalconcept. Hemels Wonen heeft wederom prachtig werk geleverd en de bewoners zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.  

Ibiza-sfeer

De inrichting van de woning moest Ibiza ademen, de warmte van het eiland moest tastbaar zijn maar tegelijkertijd moest het geheel ook rust uitstralen. Om dit voor elkaar te krijgen is geleefd hout toegepast, viel de keuze op een gietvloer en komen ronde vormen veelvuldig terug in het interieur. Het kleurenpalet bleef rustig maar vrolijk met vele warme tinten zoals roze en beige. Zelfs de verlichting werd volledig afgestemd op de rest van het interieur. Hierbij viel de keuze op wit en naturel tinten.  

Knus en geborgen

Een knus en geborgen gevoel overvalt je wanneer je de woonkeuken betreedt. Dit komt door de nissen met toegepaste ronde vormen. Verder bestaat de woonkeuken uit een fijne combinatie van materialen: eiken met fris marmer. Bovendien is gekozen voor een speelse indeling, die goed samenhangt met de rest van de interieur. In de badkamer is nog wat meer uitgepakt met wat fellere tinten en een indrukwekkend behang.  

Over Hemels Wonen 

Hemels Wonen was verantwoordelijk voor dit prachtige interieur. De inrichting toont aan dat ze ernaar streven om keer op keer een totaalconcept te creëren. Dit doen ze door eigentijdse designs te ontwerpen, met een doordachte styling en volgens moderne technieken. Op deze manier weten ze altijd een uitzonderlijke woonsensatie neer te zetten.  

Editor: Media team

Datum: 13-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen