Dirk Cousaert, Dauby, industriële keuken, deurbeslag

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Eigenzinnige industriële keuken | Dauby 

In dit project werkte Dauby samen met Dirk Cousaert en Stijn de Neve. Het resultaat is een prachtige industriële keuken met een eigenzinnige touch. De keuken is een echte eyecatcher in de woning en vormt het hart van het huis. Aan ieder detail is gedacht en de ruimte is ademt de industriële woonstijl. 

Perfect plaatje

De stalen constructie die om de industriële keuken is gebouwd geeft het geheel een verrassend uiterlijk. Het oogt stoer en rauw, wat goed samenwerkt met de rest van het interieur. De massief bronzen tegels van de Pure® Tiles collectie geven een bijzondere twist aan de keuken en maken plaatje helemaal compleet. Deze tegels van Dauby bieden veel mogelijkheden in je keuken, deze zijn namelijk beschikbaar in zes verschillende uitvoeringen en in twee afmetingen (10×10 cm en 10×20 cm). Op deze manier kun je eindeloos experimenteren met kleuren, grootte en legpatronen.  

Hoogwaardige kwaliteit

Voor exclusief raam- en deurbeslag, badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels en meer ben je bij Dauby aan het juiste adres. De producten van Dauby zijn altijd van hoogwaardige kwaliteiten, recyclebaar en van natuurlijke materialen. Naast de kwaliteit en herkomst van de producten besteedt Dauby veel tijd aan het uiterlijk ervan. Zo werkt het bedrijf samen met stylisten en professionals en wordt er vakkundig advies gegeven op het gebied van interieur en stijl. Ook kunnen producten in totaalpakketten worden geleverd zodat alles in het interieur in dezelfde stijl is.  

Dirk Cousaert, Dauby, industriële keuken, deurbeslag

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?