Eikenhouten garagedeur, Different Doors, garagedeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Eikenhouten garagedeur | Different Doors

Een strak design geeft je huis extra cachet. Als je een inpandige garage hebt, maakt de garage onderdeel uit van je vooraanzicht. En minimalistische garagedeuren van strak design die compleet samensmelten met je vooraanzicht kunnen alleen maar van Differend Doors komen. Dit mooie bedrijf is echt een pro op het gebied van exclusieve garagedeuren met houten bekleding. In Gelderland realiseerde Different Doors recentelijk deze bijzondere eikenhouten garagedeur van Frans eikenhout. De garagedeur is elektrisch en volledig weggewerkt in de gevel waardoor hij nagenoeg onzichtbaar is gemaakt.

Op kleur met olie

Deze prachtige, moderne en tevens landelijke villa heeft een eikenhouten garagedeur. Het mooie van eikenhout is dat je dit materiaal perfect op kleur kan brengen met een speciale olie. Hier was dat een enorme uitkomst, want daardoor is deze garagedeur helemaal in lijn met de andere houten elementen die deze fraaie woning bevat. Je krijgt daardoor een eenduidig aanzicht, wat prettig is voor het oog. Die professionele afwerking zorgt ervoor dat je een prachtig resultaat krijgt waar je ook nog eens heel lang van kunt genieten.

Eikenhouten garagedeur, Different Doors, garagedeur

Veel keuze

Uniek bij Different Doors is de omvangrijke keuze in houtsoorten en bewerkingen. De uitstraling van je voordeur of garagedeur wordt mede bepaald door de nerfstructuur van de houtsoort. Ook zelf een ontwerp aanleveren behoort tot de mogelijkheden. De medewerkers van Different Doors brengen de voordeur in iedere gewenste kleur of tint door lakken of oliën aan te brengen. Ze bieden je onder andere de volgende houtsoorten: eiken, red cedar, afrormosia, okoumé, mahonie, merbau, padoek, akoya, merantie en barnwood. Heb je andere wensen betreffende kleur, afwerking en profiel? Neem gerust eens contact met ze op. Ze helpen je graag.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?