Eikenhouten trap, Van Bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

  • Van Bruchem Staircases
  • Skoon 80 – F
  • 1511 HV Oostzaan

Eikenhouten trap | Van Bruchem Staircases 

Authentiek vakmanschap met innovatief design

Het meest in het oog springend aan de trappen in Noordwijk is het ritmisch ontworpen hekwerk. De oppervlakte die gevuld moest worden was groot, maar toch wist Van Bruchem Staircases er een vloeiend geheel van te maken. De treden zijn gemaakt van eikenhout, net zoals de leuningen. De stalen balustrades hebben dynamische vormen, waardoor de eikenhouten trap een wow-effect krijgt.

Van Bruchem Staircases combineert authentiek vakmanschap met innovatief design. Het familiebedrijf, opgericht in 1888, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van exclusieve trappen. Inmiddels is de vierde generatie, hoofdontwerper Djurre van Bruchem, persoonlijk betrokken bij ieder trappenproject van het gerenommeerde familiebedrijf. Vakwerk en 130 jaar ervaring komen terug in ieder ontwerp. Zo ook bij deze houten trappen met gedraaid, stalen hekwerk in Noordwijk. Van Bruchem Staircases wilde in deze open hal bijzondere trappen neerzetten, wat volgens de klant zeker gelukt is. Trappen van Van Bruchem Staircases worden op maat gemaakt en sluiten perfect aan bij de omgeving.

Eikenhouten trap, Van Bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

Hoogwaardige kwaliteit

In 2013 nam Djurre van Bruchem samen met zijn zakenpartner Harm Heurkens het familiebedrijf over. De kunst van het trappen maken hebben zij gemoderniseerd, zonder de authenticiteit van het ambacht uit het oog te verliezen. Het aanschaffen van een trap blijft toch een beleving. Vanaf de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke realisatie, werkt het bedrijf met zorg en precisie. Alleen de beste materialen van over de hele wereld worden gebruikt in de productie van Van Bruchem Staircases & Interiors. Van Bruchem werkt samen met architecten en particulieren uit binnen- en buitenland waardoor de best mogelijke kwaliteit wordt behaald!

Eikenhouten trap, Van Bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

Eikenhouten trap, Van Bruchem staircases, luxe trap, trap op maat

 

Tekst: Ilona Braat
Fotografie: Van Bruchem Staircases

___

Alle projecten van Van Bruchem Staircases bekijken?