Eikenhouten tuinschuur in bosrijke omgeving 

Hout & Living

Prachtig verscholen in de bossen staat deze schitterende eikenhouten tuinschuur met opslag voor haardhout. De details maken de schuur zeer exclusief: een rond raam, hang- en sluitwerk van staal, roedeverdeling in de ramen, zinken mastgoot, Belgisch hardstenen sokkels en smeedijzeren nagels.Dat de tuinschuur authentiek is, dat straalt ervan af. De liefde voor eikenhout ook. Deze pure en nostalgische tuinschuur is een realisatie van Hout en Living, een mooi bedrijf dat leeft voor hout. 

Authentiek 

Het met grind aangelegde pad dat omringd wordt door veel bomen en bos, verraadt al dat we hier te maken hebben met een kwalitatief onderhouden stuk grond. Het grind is perfectionistisch gescheiden van de zwarte grond middels betonnen bandjes. Het zonlicht piept sterk door de boombladeren heen en geeft je dat sterke, vrolijke lentegevoel. Eenmaal bij het tuinhuis aangekomen valt meteen de mooie afwerking op. Ook de tegels en het fijne grind rondom is mooi, maar toch ook functioneel. Dikke, eikenhouten balken dragen een subtiele overkapping, die net als het dak belegd is met authentieke dakpannen voor een oudere, wat doorleefde uitstraling. 

Meer over Hout en Living 

Hout en Living is het exclusieve houtbewerkingsbedrijf van Hans Burghout. Hans gebruikt zijn jarenlange ervaring in de houtsector en gedegen vakkennis voor de realisatie van exclusieve bijgebouwen op maat. Samen met een klein team van gepassioneerde vakmensen ontwerpt en realiseert Hout en Living exclusieve bijgebouwen, waarvan elk project uniek ontworpen en gerealiseerd is, persoonlijk op maat naar wensen en verlangens van de klant.

Ze onderscheiden zich in het vak doordat geen enkel ontwerp hetzelfde is en de specialisatie voornamelijk bestaat uit creatief meedenken met de klant en het aandragen van stijlvolle creaties in zowel ontwerp als te gebruiken materialen. Daarnaast onderscheiden zij zich door middel van de creatieve detailuitwerkingen. Kenmerkend is dat zodoende elk bijgebouw uniek en op maat gemaakt is. Uiteraard maken ze enkel gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en duurzaam eikenhout. 

Editor: Media team

Datum: 05-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Hout en Living