Elegant appartement aan de Maas

ASWA Keukens

Voor hun nieuwe woning wilden deze bewoners iets anders: meer sfeer, meer intimiteit en bovenal de mogelijkheid om samen comfortabel ouder te worden. Aan de oevers van de Maas kochten zij een toekomst-bestendig appartement met een souterrain en verbouwden het tot hun elegante thuis.

In eerste instantie wilden de bewoners niet eens zoveel veranderen aan het appartement. Maar wat begon bij een nieuwe indeling van de living en nieuwe zwarte keuken, groeide langzaam uit tot een volledige verbouwing. In samenspraak met interieurarchitect Sandra van der Burgt werd het appartement voorzien van een warme, gezellige en ook moderne sfeer. Zo is er gekozen voor kozijnen en deurklinken in de prachtige bronstint anodic brown. Ook de notenhouten staanders, die als roomdividers dienen, vormen belangrijke sfeermakers. De zachtgrijze natuurstenen vloer zorgt daarbij voor een tijdloze uitstraling.


Keuken

Zwarte keuken, keukens, ASWA Keukens

Alle leveranciers van de keuken

Keuken

ASWA Keukens

Nieuwe zwarte keuken

De bewoners houden van het bourgondische leven en wilden dat terugzien in de nieuwe keuken. Bij ASWA Keukens begrepen ze precies wat de bewoners zochten. Het werd een riante leefkeuken waarin de sfeer van het interieur optimaal is vertaald. Alle kasten zijn van hoogwaardig eikenfineer met matzwarte afwerking. In de kastenwand is bovendien een corridor met doorgang naar de pantry gecreëerd. Het blad van roestvrij staal ligt als een maatpak over het eiland heen. Het luxueuze eiland is uitgerust met een spoelgedeelte met Quooker, een vaatwasser en een Bora Classic 2.0-kooksysteem met ingebouwde recirculatietechniek, die de lucht filtert. De apparatuur, zoals de wijnkast, de combi-stoomoven en de warmhoudlade, open je door er lichtjes tegenaan te tikken. Het greep loze maatwerk zorgt voor een pure uitstraling, waardoor de keuken vloeiend overloopt in de rest van het interieur.


Kantoor

Zwarte keuken, keukens, ASWA Keukens

Prachtig uitzicht

In het kantoor waan je je in James Bond-sferen. De lichtwand met muurhoge afbeelding van Steve McQueen – the King of Cool – vangt meteen je blik. Het voorheen afgesloten werkgedeelte is nu opengewerkt, waardoor er volop licht het kantoor in stroomt en er zicht is op de rest van de woning, de Maas en de groene omgeving.


Souterrain

Zwarte keuken, keukens, ASWA Keukens

Alle leveranciers van de souterrain

Aluminium kozijnen

ITH Kozijn & Geveltechniek

Schakelmateriaal

GIRA

Raamdecoratie

Woninginrichting De Zon

Bourgondisch genieten

In het souterrain zijn extra slaapruimtes gemaakt voor de studerende kinderen en om gasten te ontvangen. In de jacuzzi op het stijlvolle buitenterras met uitzicht op voorbijvarende boten op de Maas, is het heerlijk proosten op het goede leven. Zo is het bourgondisch genieten compleet!

Editor: Media team

Datum: 03-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Editor: Media team

Datum: 03-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raaff

Fotografie: Jaro van Meerten