• Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar

Elegante en betrouwbare cabinelift | Aesy Liften

Comfort en gebruikersgemak als uitgangspunt, een oplossing voor elke toepassing, hoogwaardige afwerking en een gevoel van luxe. Dit alles vind je terug in de compleet nieuwe cabinelijn Pure van Aesy Liften. De nieuwe cabinelift heeft ontzettend veel voordelen en is een combinatie van bestaande succesverhalen. Het design is vanuit de basis al zeer ooglijk en tevens uit te breiden met bijvoorbeeld een volledig glazen cabine met panoramisch uitzicht.

Luxe en comfort

Om het comfort naar een hoger niveau te tillen hebben de vakmensen van Aesy Liften de geheel nieuwe Cabinelift Pure ontwikkeld, die een combinatie is van de voordelen van een platformlift maar met het gemak van een traditionele lift. De cabinelift is nu nog stiller en zo kan geruisloos gebruik worden gemaakt van de lift. De lift is voorzien van volledig automatische bediening, te bedienen door elegant ontworpen druk- of touchknoppen, te gebruiken door jong en oud. Door de flexibele maatvoeringen en het hefvermogen van 630 kg is er altijd een cabinelift die aansluit bij de gebruikersbehoeften.

Afwerking tot in detail

Goed design heeft de fantastische eigenschap dat het past in bijna elke architectonische stijl. De Cabinelift Pure is, vanaf de basisuitvoering, voorzien van een zeer luxe uitstraling en een hoogwaardige afwerking. Geschikt voor iedere woning. Over elk detail is nagedacht. Deze cabinelift biedt meer opties dan ooit en geeft de lift een persoonlijke touch. Het modulaire wandsysteem maakt het mogelijk het interieur naar smaak aan te passen. Kies uit één van de luxe kleuren, een volledig glazen cabine voor een panoramisch uitzicht of een volledige spiegelwand. Upgrade de lift met elegante touchknoppen met geïntegreerde niveau-indicator of een diffuus verlicht plafond. De vernieuwde schuifdeuren zijn beschikbaar als gesloten, glas, RVS of brandvertragend staal EI60.

Makkelijk te integreren

Wil je een cabinelift in je gebouw, maar heb je geen ruimte voor een liftput, externe machinekamer of dakopbouw? Dat is geen enkel probleem! Met een schachtkop van slechts 2500 mm, een vloerverlaging van 10 cm en een opvoerhoogte tot 20 meter is Aesy Liften vooruitstrevend. Ze bieden hiermee de mogelijkheid om in vrijwel elk gebouw een cabinelift te plaatsen, zowel nieuwbouw als verbouw. Kies voor een eigen schacht vrijstaand in de ruimte of plaats de lift naadloos in een bouwkundige schacht. Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, dus altijd een passende lift.

 

Tekst: Marlou – Peters Overkamp
Fotografie: Aesy Liften 

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Aesy Liften?