Elegante en karakteristieke woonkeuken met veel natuurlijk licht

OER Interieur

OER Interieur heeft een passie voor het realiseren van stijlvolle inrichtingen die volledig aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Een interieur gecreëerd door het bedrijf staat dan ook per definitie voor maatwerk. Dit betekent dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de leefruimtes die het wooncomfort vergroten. Het interieur van deze schitterende woning werd dan ook volledig onder handen genomen en voldoet nu volledig aan de wensen en eisen van zijn bewoners. Werkelijk alles, tot in de kleinste details, werd uitgedacht en dat resulteerde in een ruimtelijk interieur waarbinnen de prachtige woonkeuken een echte eyecatcher is. 

Open indeling  

Om tot dit elegante interieur te komen werd de oorspronkelijke plattegrond omgezet naar een lichte en open ruimte waarin de verschillende leefruimtes in directe verbinding staan met elkaar. Het hokkerige karakter werd losgelaten door enkele strategische doorbraken te maken die in nauw overleg met de constructeur en aannemer binnen de bestaande structuur ingepast moesten worden. Hierdoor was het mogelijk de bouwtechnische ingrepen strak weg te werken en kon het meubelmaatwerk hier netjes op afgestemd en aangesloten worden. De woning kreeg hierdoor een uniek eigen karakter en een sfeervolle uitstraling.  

Luxe woonkeuken 

Samen met HOP Architecten en de opdrachtgever wist OER Interieur een mooie balans te vinden tussen klassieke en moderne details en materialen. Daarnaast zorgen natuurlijke materialen en structuren voor een rustige en warme uitstraling. Zoals al werd benoemd is de schitterende woonkeuken dé eyecatcher van de woning. Het lichte kookeiland contrasteert op mooie wijze met het donkere hout van de kastenwand. Zwarte accenten en luxe keukenapparatuur geven de keuken een moderne touch. Hierdoor krijgt de woonkeuken een hedendaags en toegankelijk uiterlijk. Dit is dan ook precies wat de bewoners voor ogen hadden en zij zullen dan ook optimaal kunnen genieten van hun droominterieur.  

 

Architect: HOP Architecten

Editor: Media team

Datum: 25-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Michael Cerrone