Elegante, moderne inrichting voor woning in Parijs

Strakk

Nabij de Eifeltoren in Parijs is deze schitterende woning gelegen. De stad staat bekend om zijn elegantie, verfijning en romantiek. Dit waren dan ook de kenmerken waaraan dit interieur moest voldoen. Om dat voor elkaar te krijgen werd het expertise van Strakk Interieurbouw ingeschakeld. Zij zorgde voor prachtig maatwerk meubilair dat volledig aansloot bij de visie van de interieurontwerper; Marcel Wolterinck. De optiek van Marcel Wolterinck wist Strakk op ongekende wijze tot werkelijkheid te roepen. De samenwerking tussen beide partijen verliep dan ook erg soepel en het is niet verrassend dat een indrukwekkende inrichting realiteit werd. De woning werd een heerlijke plek om te wonen.  

Inrichting, interieurontwerp, Strakk, The Art Of Living
Inrichting, interieurontwerp, Strakk, The Art Of Living

Machtige werkkamer  

Eén van de ruimtes in de woning werd ingericht als werkkamer. Zachte kleuren voeren de boventoon, net als maatwerk en er werd veel aandacht besteedt aan de afwerking. Een goed voorbeeld daarvan is het maatwerk bureau. Dit bureau is gebaseerd op het idee dat het zwevend is. Een middenstuk verleend ondersteuning en hierdoor lijkt de tafel geen poten te hebben. Daarnaast is het bureau bekleed met leer en afgewerkt met een speciaal stiksel. Het meubelstuk straalt daardoor exclusiviteit uit en biedt een machtig gevoel tijdens het werken.   

Inrichting, interieurontwerp, Strakk, The Art Of Living

Adembenemende slaapkamer  

Ook de adembenemende slaapkamer is het uitlichten waard. In deze ruimte is de typerende verfijnde afwerking van Marcel Wolterinck te herkennen. Je kunt goed aan de inrichting aflezen dat aandacht is uitgegaan naar de details. De meubels worden echt één met de ruimte en de woonaccessoires zorgen voor de nodige warme touch. Let bijvoorbeeld eens op de ingebouwde verlichting. Het weet de juiste elementen uit te lichten en comfort te bieden. Bovendien zijn de kasten in de slaapkamer maatwerk en hebben ze een verdekt liggende greep. Wanneer je goed kijkt zal je een kastenwand achter het bed ontdekken, die voorziet in nog meer opbergruimte. Al met al is het de perfecte kamer om volledig tot rust te komen.  

Editor: Media Team

Datum: 23-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Strakk