Elegante poort zorgt voor blijvende eerste indruk

DJS Hekwerken

Wanneer je bij deze woning aankomt is de elegante toegangspoort het eerste dat je ziet. De poort is volledig in stijl met het huis, beschermd het perceel op stijlvolle wijze en bepaalt de eerste indruk. Deze schitterende poort is het werk van DJS Hekwerken. Dit is een bedrijf dat al jaren in het vak zit en de meest mooie toegangspoorten en hekwerken produceert. Bij het ontwerpen, maken en monteren van de poorten combineren zij klassieke ambacht met de nieuwste technieken. Hierdoor ziet deze toegangspoort er niet alleen esthetisch hoogwaardig uit, maar voldoet hij ook op het gebied van functionaliteit.  

Poort, hekwerken, DJS Hekwerken

Een tijdloze uitstraling  

De opdrachtgevers wensten een poort die qua uitstraling volledig aan zou sluiten bij de woning en bovendien erg praktisch is. Dit is dan ook de reden dat is gekozen voor een poort met een tijdloze uitstraling. De pilaren zijn vervaardigd uit Belgisch blauwsteen dat overeenkomt met het authentieke metselwerk van de woning. Het hekwerk zelf bestaat uit staal in een donkere kleur. Het stalen frame vormt een bijzonder patroon en werd op subtiele wijze aan de pilaren gevestigd. De vlakke plint die gelijkligt met het metselwerk, maakt het geheel helemaal af. Bovendien zorgen ingebouwde motoren zorgen ervoor dat de poort eenvoudig te openen en te sluiten is middels handbediening.  

Samenhang  

Om samenhang op het perceel te creëren werd eenzelfde soort poort aan de waterkant geplaatst. Deze poort is ook gemaakt van staal en kreeg hetzelfde patroon. Een verschil is wel dat hij niet tussen pilaren van metselwerk is geplaatst, maar tussen palen van hetzelfde staal. De poorten van DJS Hekwerken zijn dan ook een heuse toevoeging aan het perceel. Ze zorgen niet alleen voor een blijvende eerste indruk, maar hebben weldegelijk een praktische functie.  

Benieuwd naar wat DJS Hekwerken voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op.  

Editor: Media Team

Datum: 26-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DJS Hekwerken