• Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Elegante zwarte deurklink | Dauby

Op de plek waar nu deze landelijke woning staat, in de polders ten oosten van Knokke en op een boogscheut van Nederland, bevonden zich ooit herberg De Vrede en een hoeve. Herberg De Vrede ontleende haar naam aan het Verdrag Van Fontainbleau, waarbij de Fransen de grenzen met Nederland vastlegden in 1785. Het ontbreekt de plek zeker niet aan geschiedenis. De eigenaars namen Dries Bonamie van het gelijknamige architectuurbureau in de arm om de bestaande gebouwenvolumes her in te delen en om te vormen tot een rustgevende, aangename en hedendaagse woonst, met respect voor de ziel van de plek en de omgeving. Het resultaat is een gracieuze landelijke woning die tot in de detail strak is afgewerkt. Een mooi voorbeeld van die hoogwaardige afwerking zijn de zwarte deurklinken van Dauby.

Zwarte elegantie

Zwart is helemaal in. Alles mag zwart zijn: raambekleding, kozijnen, vloeren, muren en zelfs plafonds! Die trend heeft Dauby onherroepelijk opgepakt. Deze woning is een ontzettend klassieke woning met veel landelijke elementen. Toch misstaat dit moderne deurbeslag van Dauby allesbehalve. Het ontwerp is allereest nogal tijdloos. Eigenlijk kan je met dit ontwerp alle kanten op; het complementeert zowel ultramoderne huizen als huizen die vallen onder klassiek erfgoed. Daarbij contrasteert de zwarte kleur prachtig met de rest van de woning. Zwart en eikenhout is al sinds jaar en dag een zeer geslaagde combinatie in de interieurwereld. Deze zwarte deurklink is daarom een zeer populaire keuze uit het hele segment van Dauby.

Meer over Dauby

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recycleerbaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: German Bourgeat

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?