Elektische garagedeur, Hout, Bungalow, Red Cedar, Sectionaaldeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Elektrische garagedeur van Red Cedar latten | Different Doors

De garage van deze moderne bungalow in het Brabantse dorp is door Different Doors over de gehele wand bekleed met Red Cedar latten en voorzien van een prachtig geïntegreerde sectionaaldeur in dezelfde stijl. Het project is gerealiseerd in samenwerking met Tom Kneepkens Architect.

Unieke stijl en uitstraling

De bewoners van deze woning waren op zoek naar uniek materiaal om hun moderne woning en elektrische garagedeur mee te bekleden. Via de architect, Tom Kneepkens, kwamen zij bij Different Doors terecht. De bewoners vertellen: “We hebben voor Different Doors gekozen omdat ze puur vakmanschap leveren en precies konden realiseren wat wij voor ogen hadden.”

Duurzaam en uniek

Red Cedar is een duurzame houtsoort waardoor het als garagedeur en gevelbekleding jaren mee gaat. Het materiaal heeft een hoge isolatiewaarde wat zorgt voor lagere energiekosten. Het hout is gemakkelijk bewerkbaar waardoor verschillende uitvoeringen mogelijk zijn. Voor deze woning heeft de architect er voor gekozen de Red Cedar latten uit te laten voeren in een opvallend reliëf patroon. Dit is anders dan anders en heeft de woning een unieke stijl en geweldige uitstraling gegeven.

Op maat gemaakt

De houten elektrische garagedeur van Red Cedar valt precies gelijk met de overige delen van de wand. Hierdoor vormen deze bij het sluiten van de deur een mooi en strak geheel. De garagedeuren en gevelbekleding van de garage zijn in de eigen fabriek van Different Doors geproduceerd. Doordat het productieproces altijd in eigen beheer plaats vindt is het mogelijk de deur en gevelbekleding in exact hetzelfde materiaal uit te voeren waardoor de deur ‘onzichtbaar’ wordt. Uiteraard kan een soortgelijke houten garagedeur ook gemonteerd worden op een gevel van bijvoorbeeld baksteen.

Elektische garagedeur, Hout, Bungalow, Red Cedar, Sectionaaldeur

Prettige samenwerking

“We hebben de samenwerking en het contact met Different Doors als zeer prettig ervaren. Ze zijn heel correct in het nakomen van afspraken en bij problemen wordt er zo snel mogelijk een oplossing gezocht. Wij zouden Different Doors dan ook zeer zeker aanbevelen.” aldus de bewoners van deze woning.

 

Tekst: Different Doors
Fotografie: Different Doors

____

Different Doors, garagedeur, Barnwood

____

Meer projecten van Different Doors zien?