Elektrische garagedeur, Different Doors, garagedeur, luxe garagedeur

  • Different Doors B.V.
  • ‘t Inne 28
  • 6021 DA Budel

Elektrische garagedeur | Different Doors

Het gemak van een elektrische garagedeur in een klassiek jasje

In de bossen van Blaricum heeft Different Doors voor de aanbouw van deze landelijke villa een viertal garagedeuren gerealiseerd. De deuren sluiten perfect aan bij de stijl en de ligging van de woning. De deuren van deze aanbouw lijken op klassieke, openslaande garagedeuren. Wanneer de deuren worden geopend wordt echter duidelijk dat deze zich naar boven openen. De op het eerste oog openslaande deuren blijken elektrische sectionaaldeuren te zijn; prachtig afgewerkte, houten sectionaaldeuren met de uitstraling van een openslaande garagedeur.

Elektrische garagedeur, Different Doors, garagedeur, luxe garagedeur

Samen tot een ontwerp komen

De eigenaar van deze villa liet zich inspireren door elektrische garagedeuren die hij in Amsterdam had gezien en heeft Different Doors benaderd om zijn ideeën te vertalen naar een passend ontwerp dat aansloot bij zijn villa. De ervaren adviseurs van Different Doors hebben met de eigenaar meegedacht om zo te komen tot een slim en origineel ontwerp.

Elektrische garagedeur, Different Doors, garagedeur, luxe garagedeur

Elektrische garagedeur, Different Doors, garagedeur, luxe garagedeur

Landelijke details

Om de garagedeur aan te laten sluiten bij de villa en de nieuwe aanbouw, is gekozen voor een landelijke stijl met bijbehorende afwerking. De garagedeuren zijn voorzien van prachtige details zodat ze goed passen bij het landelijke karakter van de woning. Door de hoogstaande afwerking en het toevoegen van kraaldelen, een weldorpel en een neutje is nauwelijks te zien dat het hier niet gaat om echte openslaande deuren. De RVS handgrepen die op elke garagedeur zijn gemonteerd maken het idee van een openslaande garagedeur helemaal af.
Door de uitstraling en afwerking van een openslaande garagedeur te combineren met de techniek van een elektrische sectionaaldeur, heeft Different Doors aan de wens van de eigenaar voldaan. Het resultaat: het gemak van elektrische garagedeuren met de uitstraling van houten openslaande deuren!

 

Tekst: Dorien van Riel
Fotografie: Erik van den Hurk

___

Different Doors, garagedeur op maat, garagedeuren, voordeuren, the art of living

 

Meer projecten bekijken van Different Doors?