Elektrische garagedeur met horizontale profilering 

Different Doors

Onlangs heeft Different Doors een prachtig project afgerond. Bij deze moderne nieuwbouwwoning op een landelijke locatie was de installatie van een elektrische garagedeur de kers op de taart. Different Doors heeft deze elektrische garagedeur voorzien van Mato aluminium profielen. 

Horizontale profilering voor samenhang 

De bewoners kozen voor een horizontaal geplaatste profilering. Dit was geen toeval, maar eerder een doordachte beslissing om de samenhang van het gehele ontwerp te verbeteren. Door te kiezen voor een horizontale profilering is een gestroomlijnde uitstraling gecreëerd. Bovendien komt de natuurlijke kleur van de garagedeur prachtig tot zijn recht dankzij het harmonieuze samenspel met de aardse tinten die bij het gehele exterieur zijn toegepast.  

Vakmanschap in eigen fabriek  

De keuze voor Mato 3 aluminium profielen voor de elektrische garagedeur van Different Doors was niet alleen gebaseerd op hun robuuste uitstraling, maar ook op hun vermogen om een moderne toets toe te voegen aan het ontwerp. Deze profielen werden zorgvuldig geselecteerd en zijn vervolgens met vakmanschap geïntegreerd in het project. Het proces begon in de eigen timmerfabriek van Different Doors, waar de Mato profielen met precisie werden aangeleverd en vervolgens op het houten onderframe van de deur werden bevestigd. Elk detail werd met uiterste zorg behandeld, om ervoor te zorgen dat de profielen perfect uitgelijnd waren en naadloos aansloten op de gevelbekleding van de woning. 

Elektrische garagedeur, garagedeur, Different Doors, The Art of Living

Meesters in maatwerk 

Het vakmanschap en de veelzijdigheid van Different Doors worden nogmaals benadrukt door het vermogen om maatwerk te leveren dat voldoet aan de specifieke wensen van elke klant. Of het nu gaat om een ander type elektrische garagedeur of een garagedeur bekleed met hout: Different Doors staat altijd klaar om aan vrijwel elke uitdaging te voldoen. Hun toewijding aan perfectie en klanttevredenheid blijkt uit het feit dat elk project met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt uitgevoerd. Het resultaat is een op maat gemaakte oplossing die moeiteloos aansluit bij de individuele behoeften van de klant. 

 

Editor: Media Team

Datum: 05-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Different Doors