elektrische poort, djs hekwerken

Elektrische poort met stijl | DJS Hekwerken

Deze prachtige villa, gebouwd door Livingstone Villabouw, is omringd door natuurgebied. De tuin, ontworpen en gerealiseerd door Don Hoveniers, is hier dan ook volledig op ingericht en er is voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Toen de bewoners graag een toegangspoort wilden, was deze setting de inspiratie voor het ontwerp ervan. Een groot deel van de tuin bestaat uit vlonder en dit deel van de tuin geeft prachtig uitzicht op het water. De look van het hout dat is gebruikt voor de vlonder hebben ze laten terugkomen in de toegangspoort, zodat je veel eenheid krijgt. De toegangspoort bestaat uit een grote toegang voor auto’s en een kleine poort voor voetgangers. DJS Hekwerken is het brein achter deze elektrische poort, een creatie van hout en staal.


Moderne stijl

Tegenwoordig zijn er steeds meer stijlen waaruit een opdrachtgever kan kiezen. Johan de Jong, eigenaar van DJS Hekwerken, legt uit dat vroeger een klant vaak koos voor het klassieke hekwerk van staal en bogen. De laatste jaren is er een trend gaande waarin de moderne stijl steeds meer gekozen wordt. Er is veel mogelijk, maar eigenlijk is het vooral belangrijk dat een elektrische poort past bij de woning of het bedrijfspand waarvoor het object geplaatst wordt. Een toegangspoort markeert immers het begin van het eigendom en geeft de stijl weer van zijn bewoners.

elektrische poort, djs hekwerken


Iroko hout

De toegang tot dit domein geschiedt middels een elektrische poort die schuift op rail of via de voetgangerslooppoort. Voor het design is gekozen voor een stalen frame dat is bekleed met onbehandelde Iroko houten panelen. Uiteraard is de toegang voorzien van hedendaagse bedieningstechnieken. Zo wordt de schuifpoort middels HomeLink geopend. Zodra de bewoners met een voertuig in de buurt komen van de poort, opent deze automatisch. DJS Hekwerken is heel goed in twee dingen: klanten voorzien van prachtige elektrische poorten en ze tevens adviseren bij de functionaliteiten ervan.

elektrische poort, djs hekwerken

Tekst: Don Hoveniers
Fotografie: Don Hoveniers

____

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?

 


DJS Hekwerken


“DJS Hekwerken: leverancier van toonaangevend hekwerk sinds 1995”

__
Meer informatie over DJS Hekwerken?