Elektrische terrasverwarmer voor riant buitenleven

HEATSTRIP

De prachtige villa die te vinden is op het voormalige jachthaventerrein, ziet is er in eerste instantie modern uit. Door de rieten kap en het fantastische uitzicht over de natuurrijke omgeving krijg je de indruk je in een Zuid-Europees vakantieverblijf te wanen. De villa en de tuin zijn zo in elkaar verweven dat je onopgemerkt tussen binnen en buiten kunt bewegen. Wat hier aan bijdraagt is de elektrische terrasverwarmer van HEATSTRIP. Deze geeft een extra dimensie aan het terras, waardoor er het hele jaar optimaal van de woning genoten kan worden.

elektrische terrasverwarmer, Heatstrip, The Art of Living

Moderne elegantie

De riante villa is de perfecte combinatie van een moderne woning met landelijke elementen. De strakke lijnen die de villa heeft zijn te zien in de kopgevel en de doorloop in de dakkapellen, wat zorgt voor een elegante entree. Daarnaast kozen de bewoners ervoor om de tuin niet te veel te stileren, wat het hele terrein tot één geheel vormt. Want ook alle andere gebouwen rondom de villa zijn volledig op de stijl van dit mooie huis gebaseerd.

elektrische terrasverwarmer, Heatstrip, The Art of Living

Genieten met volle teugen

Om van de woonkamer een verlengstuk te maken, is de elektrische terrasverwarmer van HEATSTRIP op het terras geplaatst. Deze verwarming heeft een verfijnd design waardoor deze opgaat in de omgeving. De terrasverwarming maakt daardoor echt deel uit van de villa en geeft de mogelijkheid om met volle teugen van de woning te genieten.

elektrische terrasverwarmer, Heatstrip, The Art of Living

Ook een terrasverwarmer?

De elektrische terrasverwarmer van HEASTRIP is de manier om innovatief en energiezuinig je terras te verwarmen. Door de hoge output is te terrasverwarming geschikt om buiten- of deels overdekte terrassen volledig te verwarmen. Naast de hoge functionaliteit van deze strips, hebben ze dus ook een prachtig design, voor een subtiele plaatsing op veel gevarieerde plekken.