zwembad in de tuin, compass pools, the art of living

  • Compass Pools Nederland B.V.
  • Het Sterrenbeeld 25
  • 5215 MK ‘s-Hertogenbosch

Elke dag vakantie met een zwembad in de tuin | Compass Pools

Strakblauwe lucht, een stralend zonnetje. Je handdoekje uitgespreid over een ligbed, een fruitige cocktail of een koel biertje in je hand… Tijd om te ontspannen! Of we deze zomer op vakantie kunnen naar tropische oorden, is nog even de vraag. Maar wat wél kan, is thuis genieten. Haal het vakantiegevoel naar jouw tuin met een zwembad in de tuin van Compass Pools!

zwembad in de tuin, compass pools, the art of living

Wereldwijd merk

Compass Pools is de grootste zwembadbouwer ter wereld. Met op elk continent minstens één fabriek is Compass Pools een wereldwijd merk. En dat is niet voor niets, want het merk staat bekend om zijn hoogwaardige, luxe prefab-baden. Omdat de zwembaden als één geheel geproduceerd worden, hebben ze geen naden en randen. Dat is ideaal in het onderhoud. De baden hebben vaste formaten en uitvoeringen, maar er is zoveel keus dat er altijd een zwembad bij zit dat voldoet aan jouw wensen.  

 compass pools, the art of living

Kant en klaar

De baden zijn kant en klaar, waardoor al in 2 tot 3 dagen een zwembad in de tuin ligt. Daarna is het alleen nog een kwestie van het installeren van de techniek voordat je jouw eerste duik kunt nemen. “Onze zwembaden zijn ijzersterk, ze zijn bestand tegen temperatuurswisselingen tegen chemicaliën”, legt Bas Hendrix, eigenaar van Compass Pools Nederland, uit. “We innoveren constant om de waterbehandeling zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u altijd een schoon en fris zwembad.” Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools dé zwembadspecialist. 

zwembad in de tuin, compass pools, the art of living

Superdeluxe

Een zwembad is echt wel meer dan een ‘bak met water’: een zwembad van Compass Pools is een superdeluxe blikvanger. In elke tuin past een zwembad, of jouw tuin nu groot of klein, of modern of landelijk is. “En in tal van natuurlijke kleuren”, voegt Bas toe. De Nova-tinten geven jouw zwembad een zachte, sprankelende uitstraling die ademloos aansluit op de lucht en de omgeving. Afhankelijk van het zonlicht heeft het water op elk moment van de dag een andere kleurschakering. 

 compass pools, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Compass Pools

____

Compass Pools

____

Meer projecten zien van Compass Pools?