Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland. Dit wordt gedaan met een gedreven team van specialisten die vol passie de mooiste zwembaden weten te creëren.

Projecten van Elzen Zwembaden

Informatie over Elzen Zwembaden


slider7
slider5
slider2
slider6
slider4
slider1
slider3
slider8
slider9
slider10
previous arrow
next arrow

Specialisatie

Door de jaren heen heeft Elzen Zwembaden zich gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige, exclusieve bouwkundige zwembaden. Bij verschillende projecten met niet-alledaagse ideeën zoals transparante wanden of een beweegbare zwembadvloer. Naast het aanleggen van nieuwe baden is het renoveren van een bestaand zwembad of wellness ook een mogelijkheid.

Infinitybad

Bouwkundige baden kunnen in alle maten en vormen gemaakt worden. Naast vorm en afmeting kan er een keuze gemaakt worden uit een skimmer-, overloop- of infinitybad. Bij de laatstgenoemde is het waterpeil hoger dan dat van het terras of de omgeving. Het water stroomt over de rand van het zwembad, wat een extra effect geeft. De afroming van het zwembadwater gebeurt via de overloopgoot. Vanuit het zwembad is geen rand te zien en daarom lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorgaat. Vandaar de term ‘infinity’.

Binnenzwembad

Een binnenzwembad biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om tot rust te komen, te trainen en te genieten. Elzen Zwembaden heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanleg en ontwerp van binnenbaden en de bijbehoren lucht- en klimaatbeheersing.