previous arrow
next arrow
Slider

Elzen Zwembaden

Passie

Elzen Zwembaden realiseert al jarenlang de mooiste zwembaden en wellness-inrichtingen door heel Nederland. Dit wordt gedaan met een gedreven team van specialisten die vol passie de mooiste zwembaden weten te creëren.

Specialisatie

Door de jaren heen heeft Elzen Zwembaden zich gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige, exclusieve bouwkundige zwembaden. Bij verschillende projecten met niet-alledaagse ideeën zoals transparante wanden of een beweegbare zwembadvloer. Naast het aanleggen van nieuwe baden is het renoveren van een bestaand zwembad of wellness ook een mogelijkheid.

Infinitybad

Bouwkundige baden kunnen in alle maten en vormen gemaakt worden. Naast vorm en afmeting kan er een keuze gemaakt worden uit een skimmer-, overloop- of infinitybad. Bij de laatstgenoemde is het waterpeil hoger dan dat van het terras of de omgeving. Het water stroomt over de rand van het zwembad, wat een extra effect geeft. De afroming van het zwembadwater gebeurt via de overloopgoot. Vanuit het zwembad is geen rand te zien en daarom lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorgaat. Vandaar de term ‘infinity’.

Binnenzwembad

Een binnenzwembad biedt 365 dagen per jaar de mogelijkheid om tot rust te komen, te trainen en te genieten. Elzen Zwembaden heeft jarenlange ervaring op het gebied van aanleg en ontwerp van binnenbaden en de bijbehoren lucht- en klimaatbeheersing.

____

Meer projecten bekijken van Elzen Zwembaden?

Bernardus Golf

Bernard Lodge telt acht moderne tweepersoonskamers met een eigen badkamer. In de attractieve tuin bevindt zich een tennisbaan en een buitenzwembad, welke gerealiseerd werd door Elzen Zwembaden.

Bijzondere nieuwbouwvilla

Elzen zwembaden was verantwoordelijk voor de aanleg van het binnenzwembad in deze nieuwbouwvilla.

Wellnesstuin

Een oase van rust en ontspanning, met een prachtig contrast tussen groene natuur en stenen elementen. Zo laat zich de door Studio REDD ontworpen wellnesstuin het beste omschrijven. De infinity pool werd ontworpen in samenwerking met Elzen Zwembaden.

 

Elzen Zwembaden

Elzen Zwembaden


“Door de jaren heen heeft Elzen Zwembaden zich gespecialiseerd in esthetische en technisch hoogwaardige, exclusieve bouwkundige zwembaden.

 ___

Contactgegevens:

  • Elzen Zwembaden B.V.
  • Korenmijt 1
  • 5741 PP Beek en Donk

 


Web editor: Media team     |

Datum: 17 | nov | 2020


Tags:

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media