Emily Marie

Emily van de Wiel is een veelzijdige en gepassioneerde young artist, gespecialiseerd in hyperrealistische schilderijen. Met haar unieke talent, toewijding en verfijnde techniek brengt ze haar, voornamelijk vrouwelijke, onderwerpen tot leven op het doek. Wat haar kunstwerken echt kenmerkt, is de ongelooflijke aandacht voor detail en de levensechte weergave van haar onderwerpen. Ze vangt de intrinsieke schoonheid en sensualiteit van haar onderwerpen op het juiste moment. Haar werk is zowel gedurfd als fearless door haar sensuele, soms wat prikkelende en pikante onderwerpen.

Informatie over Emily Marie


OutoftheBlue
ShesaFantasyadreamcometrue
Coffeecup
MistyMornings
previous arrow
next arrow

Met olieverf legt Emily de subtiele nuances van licht, schaduw en kleur meesterlijk vast in haar schilderijen, waardoor ze een onmiskenbare elegantie en schoonheid uitstralen.  Haar technische vaardigheden en artistieke visie komen samen in een harmonieus spel van vorm, compositie en emotie. Emily’s kunst verkent de thema’s van kracht en kwetsbaarheid, met als doel anderen te inspireren om zowel hun innerlijke kracht als hun kwetsbaarheid te omarmen. Ze nodigt anderen uit inspiratie te vinden in de verhalen die ze vertelt door haar schilderijen.

Emily’s passie voor kunst is aanstekelijk en haar liefde voor het vak straalt door in elk van haar werken. Of je nu een ervaren kunstverzamelaar bent, je vrouw in haar mooiste pose aan de muur wil of gewoon op zoek bent naar een uniek stuk om je huis te verfraaien, Emily van de Wiel’s schilderijen bieden een tijdloze schoonheid en een onvergetelijke esthetiek die de zintuigen prikkelt en de geest inspireert.

Wil je Emily’s prachtige kunstwerken zelf bewonderen of meer geïnteresseerd in een schilderij op maat? Kom dan langs bij haar stand op het event en krijg persoonlijk advies en informatie!