de eerste kamer badkamers, the art of living, ensuite badkamer

  • De Eerste Kamer
  • De Kreek 6
  •  3871 MT Hoevelaken

En suite badkamer met fenomenaal uitzicht | De Eerste Kamer

Voor deze riante villa met uitzicht over de Rijn en de vallei mocht De Eerste Kamer een luxe master en suite badkamer met een fenomenaal uitzicht ontwerpen. Een badkamer en suite is geschakeld aan de slaapkamer en betreft de ouderslaapkamer. De eyecatcher van deze enorme oppervlakte is het vrijstaande bad inclusief ingebouwde kranen op de badrand en voorzien van whirlpoolopties. Maar er is meer! 

Scandinavisch design

In deze en suite badkamer kan tijdens het gezamenlijk douchen worden genoten van het uitzicht. Vanuit de douche is er vrij zicht en het balkon rondom de badkamer is te betreden. De gehele badkamer is een rustig en licht geheel door de combinatie van wit stuc en tegelwerk. De badkamer is voorzien van kranen bij het badkamermeubel en douche van Scandinavisch design. Naast vloerverwarming in de gehele ruimte is de douche voorzien van een doucheradiator, waaraan een handdoek of badjas voorverwarmd worden. Dan sta je niet meer te trillen als je uit het bad of de douche stapt. 

de eerste kamer badkamers, the art of living, ensuite badkamer

Meer over De Eerste Kamer

Bij De Eerste Kamer ontdek je high end badkamers. Kenmerkend is de creativiteit en originaliteit van de badkamerontwerpen. Al jouw badkamerwensen, ideeën en stijlen worden in een persoonlijk badkamerontwerp gepresenteerd. Van De Eerste Kamer kan je maatwerk, hoogwaardige afwerking en creatieve oplossingen verwachten om jouw droombadkamer te realiseren. Een voorproefje van de mogelijkheden tref je in hun showroom. Complete badkamers worden gepresenteerd in luxe designboxen. Door de verrassende details te bekijken kom je op nieuwe ideeën. Naast exclusieve badkamers hebben zij een uitgebreide keuze aan sanitair, moderne kranen en karaktervolle vloer- en wandtegels. 

de eerste kamer badkamers, the art of living, ensuite badkamer

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: De Eerste Kamer

____

De eerste kamer

____

Meer projecten bekijken van De Eerste Kamer?