Energieneutrale woning, natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen

  • Natuurgevelsteen
  • Zuideropgaande 46A
  • 7913 TN Hollandscheveld

Energieneutrale woning op exclusieve locatie | Natuurgevelsteen

Aan de prachtige Zeeuwse kust, op loopafstand van de zee, staat een exclusieve energieneutrale woning naar ontwerp van B+O Architecten. Wat deze woning zo bijzonder maakt zijn haar vormen, kleuren en materialen die perfect blenden met het kustlandschap waarin de woning zich bevindt. Het exterieur van de woning heeft een exclusieve look en een interessante vorm.

Modern exterieur

De woning bestaat uit unieke vormen en lijnen die samen een interessant lijnenspel vormen. Dit maakt de woning speels verrassend qua uiterlijk. Het lijnenspel wordt onderbroken en aangevuld door de afwisseling van verschillende materialen. Zo is de natuursteen waarmee de gevels van de energieneutrale woning een prachtige toevoeging aan het aanbeeld. De gevelbekleding is afkomstig van Natuurgevelsteen. Hiervoor is de steen Lapide Pilsen toegepast. Deze is met dunne lintvoegen bevestigd. Bijzonder aan deze gevelbekleding is dat de natuursteen die wordt gebruikt in ruim 25 soorten, kleuren, texturen en bewerkingen kan worden geleverd. Op die manier kan iedere gevel anders worden vormgegeven met een uniek eindresultaat als gevolg.

Energieneutrale woning, natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen

Passende oplossing

De woning is opgebouwd uit verschillende vormen en hoeken, maatwerk is bij deze woning dan ook een vereiste. Voor Natuurgevelsteen is dit geen enkel probleem van ieder project wordt volledig op maat gemaakt en kan dus juist goed inspelen op de unieke vorm van het gebouw. Ook blijft Natuurgevelsteen betrokken bij het hele proces en blijven de meesters aanwezig om het proces te blijven monitoren en sturen.

Energieneutrale woning, natuurgevelsteen, gevelbekleding, natuursteen

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Natuurgevelsteen

____


natuursteen, natuurgevelsteen, appartementencomplex, exclusief materiaal, prachtig, luxe uitstraling

____

Meer projecten zien van Natuurgevelsteen?