ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen
ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen
ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen
ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen
Onze hoofdlocatie Eindhoven
De koffie staat klaar!
vb&t Nieuwbouwmakelaars team
Wordt gastvrij ontvangen op onze vestigingen
previous arrow
next arrow
 

ERA vb&t Makelaars

Het makelaarsteam van ERA vb&t Makelaars is professioneel, enthousiast, energiek, oprecht betrokken en heeft veel kennis. Niet alleen kennis over de markt, maar ook weten de medewerkers van het team als geen ander hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen ontzorgen tijdens jouw verhuisperiode.

De makelaars bieden optimale ondersteuning bij de verkoop van jouw huis of appartement. Door de jarenlange ervaring van de makelaars in de provincie Noord-Brabant, weten zij als geen ander wat er speelt op de lokale woningmarkt. Samen met de opdrachtgever wordt er een scherpe vraagprijs bepaalt en wordt je geadviseerd over de presentatie van jouw huis of appartement. Wil je concretere informatie over de huizenmarkt in Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg of Breda of kennis maken met onze makelaars? Het is mogelijk om tijdens een persoonlijk gesprek kennis te maken met de makelaars. Dit kan op een van de kantoren, of bij jou thuis. In onderling overleg, zijn er ook buiten de reguliere openingstijden mogelijkheden voor een afspraak.

___

Meer zien van ERA vb&t Makelaars?

 

  • |

 

Augustus

Het Augustinianum is na bijna 60 jaar verhuisd naar een nieuw pand. Een deel van het oorspronkelijke terrein is ontwikkeld tot een woonwijk met de naam Augustus. Wonen binnen de ring van Eindhoven, iets voor jou?

Picuskade

De Picuskade is de nieuwste woonwijk recht naast het hart van Eindhoven, tussen het NRE-terrein en het DAF-museum. Interesse? Bekijk dan eens het artikel!

BunkerToren

De BunkerToren mag met recht worden toegevoegd aan het rijtje iconen in Eindhoven. De Bunker was voorheen de locatie voor studenten van de TU/e, destijds gekozen door het bestuur van de universiteit om meer verbinding te brengen tussen de stad en de universiteit.

Karelstein

Kleinschalig wonen op een bijzonder aantrekkelijke locatie in het monumentale Karelstein in Helmond is zo’n unieke kans.

Nieuwbouwproject De Hoek

Aan de zuidoostkant van Meijel wordt nieuwbouwproject De Hoek ontwikkeld. Het project bestaat uitsluitend uit vrijstaande woningen en vrije bouwkavels. In De Hoek is het straks ontspannen wonen in een kindvriendelijke buurt. In De Hoek heb je alle vrijheid om jouw woonwensen waar te maken.

ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen

ERA vb&t Makelaars


“‘Dromen van een nieuw huis? Het begint bij ERA vb&t Makelaars

 

Reviews

ERAVB&T1
ERAVB&T2
ERAVB&T3
previous arrow
next arrow

 

ERA vb&t Makelaars, villa kopen, luxe wonen

___

Contactgegevens:

  • ERA vb&t Makelaars
  • Vestdijk 180
  • 5611 CZ Eindhoven