previous arrow
next arrow
Slider

Eric Kant

Krachtig, vaak symmetrisch, maar altijd warm en persoonlijk. Dat zijn de eigentijdse ontwerpen van Eric Kant. Al zo’n 25 jaar is hij actief in de wereld van het high-end interieur – en steeds vaker ook het exterieur. Strevend naar perfectie en met oog voor detail realiseert hij de mooiste projecten.

Rekening houden met de levensstijl van de opdrachtgever is iets wat Kant bij al zijn klanten doet. “Ik ben heel erg gericht op hoe mensen leven, of zouden willen leven. Veel interieurarchitecten maken mooie dingen, maar als klant kom je soms terecht in het keurslijf van een designer die zijn trucje doet. Wij beginnen keer op keer op nul. Natuurlijk hebben we wel een eigen smaak en voorkeur, maar die wordt in eerste instantie veel meer naar de achtergrond gedrukt. Op basis van de persoonlijke lifestyle van onze klanten maken we een ontwerp dat echt bij ze past.”

___

Alle projecten van Eric Kant bekijken?

Strakke villa

De gashaard in de woonkamer is de echte eyecatcher van deze villa. Ook andere bijzondere elementen zoals de lamp boven de tafel en de verlichting in de hal geven deze villa het warme en luxueuze gevoel dat hij verdiend.

Boeklancering

Een selectie van de meest bijzondere projecten uit de portefeuille van Eric Kant zijn te zien in zijn eerste boek “World of Interiors”. Hierin is de kenmerkende werkwijze van Eric terug te vinden en te bewonderen.

Penthouse

De herinrichting van dit appartement resulteerde in een indrukwekkend interieur met alle woonwensen en behoeften van de opdrachtgevers.

 

Eric Kant

Eric Kant


“Samen met mijn team zet ik de wensen van de opdrachtgever om in een vormentaal en een materialenpallet dat terugkomt door het hele huis.”

 

 

___

Contactgegevens:

  • Eric Kant
  • Emmerblok 1
  • 4751 XE Oud-gastel

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 10 | nov | 2017


Tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

DMD Amsterdam


De ontwerpen van DMD Amsterdam hebben veel lef! DMD Amsterdam creëert altijd iets unieks….

Studio Ruim


Studio Ruim is altijd opzoek naar speciale plekken, plekken met een verhaal…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media