Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
Eric Kuster
previous arrow
next arrow
Slider

Eric Kuster

Eric Kuster, Nederlands meest beroemde interieurarchitect met opdrachtgevers over de hele wereld. Zijn unieke stijl die wordt herkend als Metropolitan Luxury is bekend bij menig bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Tegenwoordig is hij naast interieurdesigner ook bezig met het ontwerpen van zijn eigen meubels, boeken en sneakers. De rasechte ondernemer is altijd druk of bezig met nieuwe projecten. 

Luxe interieurontwerpen

Kuster zijn portfolio bestaat uit diverse projecten waaronder de Amsterdamse club Jimmy Woo tot aan luxe jachten en vakantiehuisjes op Ibiza. Zijn stijl is uniek en komt terug in ieder project, toch weet hij telkens weer een uniek ontwerp te realiseren. Daarnaast stralen zijn ontwerpen luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Dit komt door het gebruik van kleuren zoals goud, wit en bruin maar ook dankzij de balans tussen een klassieke en moderne stijl. Een ontwerp van Eric is als een schilderij dat in detail klopt.

Passie voor het vak

Ondanks zijn drukke agenda heeft hij zijn passie voor het vak en ontwerpen behouden. Lange dagen, korte nachten en reizen van showroom naar project kunnen slopend zijn. Maar een blij gezicht van een tevreden klant zorgt ervoor dat hij zijn liefde voor design, interieur en styling behoudt.

___

Alle interieurontwerpen van Eric Kuster zien?

  • |

 

Open villa met Belgisch tintje

De enorme woning tussen het groene landschap is gerealiseerd in samenwerking met Domus Aurea Villabouw. De woning beschikt over een warme en aangename sfeer dankzij de stijl die Kuster hier heeft doorgevoerd.

Inspiratieatelier in Metropolitan Luxury stijl

Dat Kabaz Architecten nauw samenwerkt met de wereldberoemde interieur stylist werd nogmaals bestempeld met een prachtige showroom in het Gooische Laren. Elegantie, klasse en luxe komen hier samen tot een fris en warm ontwerp.

Parelwit paradijs

Deze tropische witte villa op Curaça0 is voorzien met de meubels van Eric Kuster. De eigenaresse heeft het interieur zelf samengesteld met het deskundig advies van Eric Kuster.

Drie landelijke gebouwen in U-vorm

De meubels in deze villa zijn ontworpen door niemand anders dan Eric Kuster. Direct bij binnenkomst van de woning is dit terug te zien aan het kleurgebruik en de materialen van de meubels. Een pareltje in een idyllische omgeving.

Exclusief Interieur

Dit exclusieve interieur wordt versterkt door verschillende materialen en kleuren. Het kleurenpalet zorgt voor een warme woonsfeer en de natuurlijke materialen geven het geheel een stoer randje. Precies wat de bewoners wensten!

 

 

Eric Kuster, interieur architect, interieur ontwerper, interieur stylist, interieur designer, stylist, designer, interieur advies, the art of living

Eric Kuster


“Ik kijk naar de klant; de architectuur en locatie en maak het een verhaal op maat. Het kan bijvoorbeeld ook totaal niet glamorous of modern worden en juist heel natuurlijk zijn. Het worden echt projecten op maat voor de klant.”

 

 

Contactgegevens:

___

  • Showroom Eric Kuster Metropolitan Luxury The Netherlands
  • Sparrenlaan 11
  • 1272RN Huizen

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 30 | apr | 2019


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Zout Ontwerphuis

ZOUT Ontwerphuis


ZOUT Ontwerphuis is de nieuwe lichting ontwerpers waar creatief bloed verder kruipt dan vast specialisme…

I+Y Interior architecture


Het Nederlandse architectuur bedrijf I+Y Interior architecture heeft een passie voor het maken concepten en het uitvoeren daarvan…

Anne Claus


Anne Claus Anne Claus heeft in 2015 haar eigen interieur studio opgericht, genaamd Anne Claus Interiors. Anne heeft een oog voor details en een feilloos gevoel voor styling. Dit zorgt ervoor dat haar interieurs stuk voor stuk herkenbaar zijn door hun toewijding en eigenheid. Haar passie voor diverse periodes en stijlen maken haar interieurs spannend, […]

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media