Ervaar het gemak van de Cardok Carturn

Cardok

Wie een bovengrondse garage bezit met een kleine oprit ervoor, dient vaak de moeilijkste manoeuvres uit te voeren om de auto te keren of te draaien. Je moet je letterlijk in bochten wringen om de wagen in of uit te kunnen rijden. Dit vergt niet alleen er veel moeite, maar het is ook niet goed voor de prachtig aangelegde bestrating. Gelukkig heeft Cardok daar een oplossing voor gevonden en behoort dit probleem daarmee tot het verleden. Zij bieden namelijk de Cardok Carturn aan. Ben je benieuwd hoe dit werkt? We tonen je graag dit project van Cardok waarbij de Carturn werd geïnstalleerd.

Gemak door draaischijf

Als onderdeel van het totaalconcept van een riante villa werd deze Cardok Carturn geïnstalleerd. De draaischijf dient als iedere andere oprit en is eenvoudig de betreden. Dit betekent dat de auto veilig achter het hek geparkeerd kan worden. Maar wanneer de auto de oprit weer moet verlaten draait de draaischijf hem op subtiele wijze om zodat hij de oprit uit kan rijden. Wat dit project bijzonder maakt is dat de Carturn volledig past bij de rest van het exterieur- en tuinontwerp. De draaischijf werd afgewerkt met hetzelfde bestratingsmateriaal als de rest van de oprit. Hierdoor gaat hij volledig op in zijn omgeving.

Draaischijf in binnenruimte

De Cardok Carturn kan ook binnen geïnstalleerd worden. Want ook in de garage is het fijn als moeilijke manoeuvres voorkomen kunnen worden en daarnaast is de Carturn ook erg handig als je graag aan auto’s sleutelt. Bovendien kun je er binnen opnieuw voor kiezen om de draaischijf af te werken in dezelfde kleuren en materialen als de rest van de vloer. Daarnaast worden de nieuwste en meest geavanceerde technologieën gebruikt waardoor de Carturn volledig naar behoren werkt. Het is een prachtige functie waar je alleen maar jaloers op kan worden.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 10-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Cardok