Esthetische woonvilla met geïntegreerd video- en audiosysteem  

Wifimedia Projects

In samenwerking met Bang & Olufsen heeft Wifimedia Projects een video- en audiosysteem geïntegreerd in een prachtige, esthetische woonvilla. De integratie van diverse audio- en video-oplossingen in meerdere ruimtes in de woning. Het interieur van de woonvilla is smaakvol en geeft een luxe uitstraling, het was daarom van belang dat er een passende oplossing zou worden gecreëerd die binnen het interieur niet storend zou zijn.

Nauwe samenwerking en ruime ervaring

Wifimedia Projects werkt al jaren samen met Bang & Olufsen. Door deze nauwe samenwerking, expertise vanuit beide partijen en ruime ervaring wordt er altijd een oplossing geleverd die voldoet aan de wensen en behoeften van de klant. Ook voor deze woonvilla is er een op maat gemaakte oplossing geleverd. Dankzij de keuze van het houtsoort en de stoffen passen ze allemaal perfect in de ruimtes.

Maatwerk in iedere ruimte

In iedere ruimte in de woonvilla kan er worden genoten van de favoriete tv-shows of muziek. Dit allemaal dankzij de diverse oplossingen van Bang & Olufsen. Iedere ruimte heeft zijn eigen, passende oplossing die past bij de grootte van de ruimte. Zodoende komt al het geluid en beeld perfect tot zijn recht. Zo zorgt bijvoorbeeld het BeoVision Harmony in de woonkamer voor een ware thuis bioscoop ervaring.

Creatieve lifestyleconcepten zonder grenzen

Wifimedia Projects is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van een slim video- en audiosysteem en netwerktechnologie en streaming. Zo worden er creatieve lifestyle concepten gecreëerd zonder grenzen. Allereerst worden de nieuwste bewezen technieken gebruikt, waardoor Wifimedia Project vooroploopt in de markt. Je bent altijd verzekerd van een persoonlijk advies op basis van jouw wensen en behoeften, een eerlijk en betrouwbaar advies gegarandeerd. Vanuit ervaring kijkt Wifimedia Projects naar intelligente oplossingen die ook in de praktijk werken.

Editor: Media Team

Datum: 04-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Wifimedia Projects