LEEM WONEN IN TROPISCHE SFEREN BIJ ETC DESIGN CENTER EUROPE

Zondag 27 mei jl. opende ETC Design Center Europe weer haar deuren voor publiek. Normaliter is het alleen toegankelijk voor professionals uit de branche, maar vier keer per jaar kunnen consumenten zich door de ‘Masters of Interior’ laten inspireren en adviseren. Gezien de tropische temperaturen, stond de lente-editie natuurlijk in het teken van outdoor design. Maar er was nog meer te zien!

Nieuwkomers
Wat ik mooi vind aan ETC Design Center, is dat zij de bezoeker altijd weer verrassen met nieuwe exposanten, en dus ook met nieuwe producten.

Samenwerkingen
Ook bijzonder is, dat de Masters of Interior onderling goed met elkaar samenwerken. Een goed voorbeeld is Mooi Verlichting, die zich eind vorig jaar aansloot bij ETC. In hun showroom zie je onder andere meubels van Macazz en kunstwerken van UMO Art Gallery. En omdat de collectie van Mooi Verlichting nog altijd uitbreidt, verandert de showroom mee, dus is het altijd de moeite waard om weer even langs te gaan.

ETC Consumentendag, Big Green Egg Barbecue, blog Leem Wonen

ETC Consumentendag, blog Leem Wonen

ETC Design Lounge
De nieuwe ETC Design Lounge op de eerste etage is echt een schot in de roos! Waar designer Osiris Hertman op de vorige editie van de Consumenten Inspiratiedag al de show stal met zijn lezing, was nu de beurt aan ontwerper Eric Kant om zijn creaties aan het publiek te tonen.

ETC Consumentendag, Interieurontwerper Eric Kant, The Art of Living, blog Leem Wonen

Voor de volgende editie van 16 september staat er weer iets moois op de agenda. LEEM WONEN is er in elk geval weer bij. Tot dan?

___

Mascha Ekkel
Meer blogs van Mascha bekijken? GA NAAR DE BLOGS VAN LEEM WONEN

Mascha Ekkel | Blogger | LEEM WONEN


LEEM WONEN is Dé Blogazine voor Luxueus, Exclusief En Mooi Wonen. Hierop komen mijn passie voor wonen en liefde voor schrijven op professionele wijze bij elkaar. Met dit woonplatform bied ik een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. Op online platform The Art of Living Online laat ik mijn wekelijkse ervaringen in het blogger leven zien waar jij als lezer optimaal van kan gaan genieten.
__
Meer blogs van Mascha lezen? De volgende blog wordt volgende week gepubliceerd, tot dan!