Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

Europa Parket

 ∙ Parketvloer & Inrichting 

Tegenwoordig zijn er heel veel mogelijkheden voor het inrichten van een woning. Lange tijd was landelijk de trend, maar de toename van de industriële look en de mix van design met een vleugje boho-style winnen terrein. Ook de strakke designinterieurs blijven populair. Europa Parket vloeren zijn in zoveel verschillende uitvoeringen te verkrijgen dat er voor elk interieur een passende vloer te vinden is. Een houten vloer zal de inrichting en het karakter van de woning versterken. Dit kan als echte eyecatcher, maar ook op een subtiele, nonchalante manier.

Omdat inspireren op vloergebied ons motto is, zijn wij naast de vernieuwde website gestart met een volledige update van onze showroom. Door het grote oppervlak van 600 m² – één van de grootste van midden Nederland – kunnen wij bezoekers het uitgebreide assortiment van Europa Parket tonen. Verder kunnen wij bezoekers een rondleiding door onze parketfabriek aanbieden om “the making of” een parketvloer met eigen ogen te bekijken. Aan de hand van de wensen van onze bezoekers passen de adviseurs een filter toe waarbij alle mogelijk- en onmogelijkheden worden besproken. Hierdoor komt men gezamenlijk en in goed overleg, bij de perfecte vloer in de juiste stijl! Deze werkwijze wordt bijzonder gewaardeerd door onze klanten en zij belonen dit dan ook met een prachtige waardering op beoordelingssite Qasa, iets waar wij bijzonder trots op zijn.

Neem, voor meer informatie contact met ons op via www.europaparket.nl/contact of laat u verrassen door een bezoek te brengen aan onze showroom aan de Harselaarseweg 49 in Barneveld.

 

Europa Parket, Parketvloeren, houten vloeren

Europa Parket, Parketvloeren, houten vloeren

Europa Parket, Parketvloeren, houten vloeren

 

Lars Versteeg, eigenaar Europa Parket, houten vloeren, parketvloeren

Lars Versteeg | Eigenaar | Europa Parket


“De aanschaf van een houten vloer of parketvloer is een investering die u doet voor járenlang woon- en leefplezier. De vele mogelijkheden en soms ook onmogelijkheden vragen om een goed en eerlijk advies. Hiervoor bent u bij Europa Parket aan het juiste adres.”
__
Alle projecten van Europa Parket bekijken? Bekijk meer!