previous arrow
next arrow
Slider

EVE Architecten

Creativiteit, technische kennis en Twentse nuchterheid

Van je passie je werk maken. 35 Professionals die elke dag vol enthousiasme aan het werk zijn. Al bijna 20 jaar lang. Wij zijn EVE Architecten. Ons kantoor staat in Nijverdal, in het mooie Twentse land. Harde werkers, nuchterheid en afspraken nakomen zit in onze genen. Gecombineerd met onze creativiteit en technische kennis, rollen elke dag de mooiste ontwerpen van de ‘tekentafel’. Nederland mooier maken…

Begonnen op een zolderkamertje

Opdrachtgevers vragen ons regelmatig waar EVE (spreek uit: EEVEEEE) voor staat. Simpel: Edwin van Elk. Oprichter van ons bureau. Edwin tekende als kind altijd al huisjes en wist al snel dat hij architect wilde worden. En zijn droom: een eigen bureau. In 2001 heeft hij die stap genomen en is hij gestart met EVE Architecten. Alleen, thuis op zijn zolderkamer. En nu: een groot architectenbureau met een uiteenlopend portfolio. Maar met altijd de herkenbare EVE-handtekening in alle ontwerpen.

Alle kennis onder één dak

We starten altijd met een leeg vel papier. En een luisterend oor. Maar dan ook ècht luisteren. En vragen stellen. Want voordat we aan de slag gaan, moeten we goed weten wat de wensen van onze opdrachtgevers zijn. En tijdens het eerste gesprek komen al snel de eerste ideeën. De creativiteit draait op volle toeren. Onze techneuten zorgen ervoor dat alles technisch klopt, zij houden de grip op de bouwkosten en verzorgen het toezicht op de bouw. Wij hebben alle kennis zelf in huis en kunnen u begeleiden van begin tot eind.

Ook thuis in interieurs

Wilt u een interieur dat perfect past bij uw stijl van wonen? Wij denken graag met u mee. Onze interieurarchitecten en -ontwerpers zijn thuis in elke stijl. En handig: zij schuiven al vroeg in de ontwerpfase aan bij de architect. Zo krijgt u een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Wij geven u onafhankelijk en eerlijk advies. Zo blijft u alle vrijheid houden om van uw huis uw thuis te maken.

 ____

Meer projecten van EVE Architecten bekijken?

 

  • |

Behaaglijke leefkeuken

Deze luxe, rietgedekte villa op een ruim kavel van 900 m2 is verdeeld over twee woonlagen met een zeer comfortabel souterrain inclusief inpandige garage. De eigentijdse leefkeuken is de centrale verzamelplaats van de familie.

Moderne villa aan het water

Vanuit iedere ruimte van deze moderne villa kijk je uit op het water. Hier kunnen de bewoners in hun eigen boot vanaf hun eigen aanlegsteiger wegvaren over de golvende oppervlakte. De tuinkamer met een speciale pui die helemaal open kan is een echt hoogtepunt van deze woning. Alle elementen van deze woning komen samen, waardoor je alleen maar kunt genieten. Deze woning is door EVE Architecten ontworpen en HaBé Bouwen in Stijl verzorgde het totale bouwproject.

EVE-Architecten

EVE Architecten


“De wensen van de opdrachtgever staan centraal en die worden achterhaald middels de volgende vragen: wat is belangrijk en welke stijl spreekt hen aan? Hiermee gaan de tekenaars aan de slag en uiteraard wordt geprobeerd het maximale eruit te halen. “

___

Contactgegevens:

  • EVE Architecten
  • Ernst Machstraat 2
  • 7442 DL | Nijverdal


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | mrt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media