• ETC Design Center Europe
  • Randweg 20
  • 4104 AC Culemborg

Een dag vol inspiratie | ETC Design Center

ETC Consumentendag, voor de echte interieur liefhebbers

Ben je een echte interieur liefhebber? Laat je dan inspireren door 90 verschillende exposanten op de consumenten inspiratie dag van ETC Design Center Europe te Culemborg.

ETC beschikt over ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie en zeker 500 verschillende merken die vertegenwoordigd worden door alle exposanten, vind je hier alles op het gebied van interieur en exterieur. Ook wordt er “Meet the Masters of Interior” tijdens de ETC Consumentendag georganiseerd, hier spreken verschillende specialisten en er vindt zelfs een masterclass plaats! Voor je het weet behoor jij ook tot een van de masters als je goed oplet. Bereid je snel voor, want op zondag 16 september is het dan zover… Zien we je daar?

ETC Design Lounge

Naast een nauwkeurig gekozen selectie exposanten is  ETC Design Center Europe ook bezig met het creëren van een nieuwe multifunctionele presentatieruimte, genaamd; de ETC Design Lounge. De ETC Design Lounge zal deze keer worden ingezet voor “Meet the Masters of Interior” waar lezingen en workshops zullen worden gegeven. Daarnaast beschikt ETC ook over een ruimte, die tijdens de consumenten inspiratie dag dient als restaurant, maar ook kan dienen voor een borrel of andere netwerkgelegenheid. Met de ETC Design Lounge is een wens uitgekomen, om naast inspiratiecentrum ook plek en ruimte te bieden voor de (startende) interieurprofessionals en liefhebbers om zijn of haar kennis te delen.

Korting voor ETC Consumentendag?

Wil je de consumenten inspiratie dag van ETC Design Center Europe gaan bezoeken? The Art of Living biedt tickets aan voor een  gereduceerd tarief. Deze actietickets vind je op www.ticketkantoor.nl/shop/etcKies voor de actiekaart in het menu en vul vervolgens de code “AL1609” in. Meer informatie vind je op www.etcdesigncenter.com

ETC Consumentendag

ETC Consumentendag

___

Veel inspiratie plezier namens The Art of Living!