Hemels Wonen, interieur, The Art of Living Online, interior, design, woonkamer

  • Hemels Wonen – Inspire your home
  • ‘TechniekHuys, De Run 4250
  • 5503 LL Veldhoven

Event | Hemels Wonen | Inspire your Home

Ga je verbouwen of bouwen? Dan is dit event dé plek waar je moet zijn aankomend weekend. Hemels Wonen organiseert 28, 29 en 30 september 2018 het exclusieve woon evenement Inspire your Home. Dit event is de uitgelezen mogelijkheid om antwoord te krijgen op al jouw interieur en exterieur vragen. En natuurlijk ook om lekker inspiratie op te doen. De exposanten zijn met zorg geselecteerd en helpen je graag verder op het gebied van wonen, architectuur, interieur, tuinen en styling. 

Bezoeker centraal

Het evenement is zo opgezet dat je als bezoeker centraal word gesteld. Een event dat past bij haar bezoekers, zoals het perfecte interieur dat ook doet. De exposanten die aanwezig zijn tijdens het weekend, delen graag met passie hun kennis in hun vakgebied en inspireren je met de laatste trends op het gebied van wonen en interieur. Als je op dit moment bouw- of verbouwplannen hebt, of wellicht in de toekomst, is het zeker de moeite om langs te komen. Het Inspire your Home event biedt een totaalbeleving waar je vol op inspiratie op kunt doen.

Hemels Wonen, interieurproject, interieurstyling

Hemels Wonen, interieur, The Art of Living Online, interior, design, eettafel

Hemels Wonen, interieurproject, interieurstyling

Trends en ontwikkelingen

Het is niet de eerste keer dat Hemels Wonen een event organiseert. Wellicht ben je bekend met de Hemels Wonen Woon- en Lifestyledagen, die een bezoekersaantal van bijna 8.000 behaalde. Ondanks dit succes, heeft Hemels Wonen besloten om dit jaar het iets anders aan te pakken. Een nieuw concept, maar zeker niet minder inspiratie. Het vernieuwde event speelt in op de snel op elkaar volgende trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Om deze reden worden er lezingen en presentaties gegeven waar de nieuwste trends worden gepresenteerd.

Tijdens het driedaags event is er verder veel gelegenheid voor het ontmoeten van leveranciers, partners en merken. Het is de ideale kans om uitgebreid kennis te maken en zaken te doen.

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Hemels Wonen

___

INFO & TICKETS

 

Hemels Wonen, logo

 

Meer informatie over beurs Hemels Wonen | Inspire Your Home kun je vinden via www.hemelswonenevent.nl
Inspire your Home, 28 t/m 30 september, ‘TechniekHuys Veldhoven

28 September: 18:00 – 21:00 (VIP-avond), 29 September: 12:00 – 17:00, 30 September: 10:00 – 17:00