woonbeurs, dutch golf company, race simulator, golf simulator, the art of living, event, event voor wonen, beurs voor wonen

Event | The Art of Living

Het is bijna zover! Van 28 tot en met 31 maart 2019 vindt het woon- en lifestyle event van The Art of Living plaats. Tijdens het evenement worden er verschillende masterclasses gegeven en ook zijn er sprekers aanwezig welke inspirerende verhalen vertellen op het gebied van wonen en lifestyle. Daarnaast zijn er vele diverse exposanten aanwezig in de categorieën bouwen & architectuur, interieur, tuinen en lifestyle. Twee van deze exposanten zijn onder andere Dutch Golf Company en Lightyear.

Lees hier meer over het event!

Dutch Golf Company

Dutch Golf Company is een succesvol bedrijf gevestigd in Goirle. Dutch Golf Company is een bedrijf gespecialiseerd in golfinnovaties. In Goirle hebben zij een grote showroom waar alle producten aan de klant worden getoond. Dutch Golf Company is een aanbieder van zowel indoor als outdoor golf producten. Naast de golfsimulatoren bieden zij ook een racesimulator aan.

Golfsimulator

Dutch Golf Company is een van de sterkste leiders op de Europese markt en dit komt voornamelijk omdat zij continu inspelen op de nieuwste innovaties op de golfsimulatie markt. De golfsimulator van SportCoach Systems heeft een 3D High Speed Camera waardoor deze voorloopt op de techniek en daarnaast de realiteit bijna perfect nabootst. Daarnaast beschikt deze golfsimulator over een divers aanbod aan golfbanen. Door de nieuwste technieken wordt er gezorgd dat er met de golfsimulator een realistisch beeld kan worden gevormd. Door de nieuwe 3D Ball Flight Detection Simulator wordt er een precieze meting gedaan van de baan en de golfbal naar het scherm. Doordat de balsnelheid, backspin, sidespin, carry-afstand, rol, vluchttijd en afstand gemeten worden zal deze meting nauwelijks afwijken van de echte resultaten.

Race simulator

Naast de golfsimulator beschikt de Dutch Golf Company ook over een race simulator. Met deze race simulator waan je jezelf direct in de wereld van Max Verstappen. Met deze simulator is het met een klik op de knop mogelijk om zowel Formule 1 als Rally te rijden. Zo rijd je zomaar op een circuit tegen Ferrari, Mercedes of een van de andere bekende teams.

woonbeurs, dutch golf company, race simulator, golf simulator, the art of living, event, event voor wonen, beurs voor wonen

Lightyear

Lightyear is een project van het Solar Team Eindhoven. Tijdens de World Solar Challenge heeft dit studententeam van de Technische Universiteit al diverse prijzen gewonnen. Lightyear is dé elektrische auto die zichzelf oplaadt. Er zijn vele verschillende redenen waarom elektrische auto’s worden ontwikkeld. Zo is het niet alleen een uitkomst om uitstoot te verminderen maar zorgen ze ook voor schonere lucht en wordt de klimaatverandering beperkt. Lightyear wil dit positieve effect versnellen en besloot daarom een van de belangrijke onderdelen van de elektrische auto-revolutie te willen zijn.

Lightyear One

Na vele maanden voorbereiding was het in september eindelijk zo ver, de onthulling van de Lightyear One! Lightyear One is vijf zits auto met 5m2 aan zonnecellen. Door het gebruik van de in-wiel motoren wordt er gezorgd voor een lager gewicht waardoor er sprake is van minder slijtage en dit zorgt dus voor een langere levensduur. Door de goede kwaliteit kan de Lightyear One maanden lang rijden zonder opgeladen te worden. Neem een surftrip in Portugal van gemiddeld 1100 kilometer, met de Lightyear One kun je deze moeiteloos rijden zonder je auto op te laden. Lightyear zal met een exemplaar van de Lightyear One aanwezig zijn op ons woon- en lifestyle evenement. Je kunt deze zelf opladende elektrische auto daar bewonderen en de Lightyear One is daarnaast ook te reserveren. Er zijn al vele voorreserveringen gedaan en het eerste rijdende prototype zal aankomende zomer worden gelanceerd.

lightyear, the art of living, event, woonbeurs, zonne-energie auto, exclusieve auto, duurzame auto, elektrische auto

Nieuwsgierig geworden naar deze exposanten? Verzeker jezelf dan van tickets en we zien je graag terug op het event!

Boek hier uw tickets!