Meesters in de Tuin

Event | Meesters in de tuin

3200 vierkante meter aan inspiratie!

Aanstaande 18 oktober is het weer zo ver; Meesters in de tuin! Dan komt de absolute top in de tuinbranche bij elkaar om hun kennis met jou te delen. In het Inspyrium te Cuijk kun je bij 50 exposanten enorm veel inspiratie op doen om je tuin een metamorfose te geven. Dit is hét evenement waar je als professional, in dit vakgebied, een kijkje met nemen.

Meegenomen op excursie

Bij dit jaarlijkse event van Meesters in de tuin word je meegenomen op excursie door een 450ha grote boomkwekerij van Ebben. Er staat een programma klaar over het belang van onderscheiden en innovatie. Met een oog op de toekomst worden ook mogelijkheden voor het toepassen van virtual & augmented reality besproken. Je vindt hier 3200 vierkante meter aan unieke inspiratie voor in je tuin. En genoeg onderscheidende producten die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt.

Meesters in de Tuin

Dagje uit

Het is een leuk dagje uit waar je hapje en drankje kan nuttigen van cuisinier Martien Bos. Je wordt op de hoogte gebracht van alle noviteiten voor 2019. Door al deze nieuwe snufjes in jouw tuin of in de door jouw ontworpen tuinen toe te voegen wordt jij volgend jaar misschien wel gekozen door als Meester in de tuin 2019! Dit moet je niet missen! Meesters in de tuin is niet alleen een beurs vol inspiratie maar ook goed voor te netwerken, deelnemers kunnen partners worden waar vertrouwde relaties en prachtige werken door kunnen ontstaan.

Wil je alvast de sfeer proeven? Dan kun je hier de aftermovie van Meesters in de tuin 2017 bekijken of het artikel lezen over dit interessante evenement.

Meesters in de Tuin

Meesters in de tuin

Alle relaties van deelnemende partijen worden uitgenodigd om te exposeren maar ook zij kunnen iemand over het hoofd zien of wellicht nog niet bekend zijn met nieuwe talenten. Denk je nou, hoe kom ik in contact met de organisatie? Mail gerust naar info@meestersindetuin.nl voor input en feedback. Ook als je graag een uitnodiging zou willen ontvangen kun je contacteren.

Ben je geënthousiasmeerd en wil je graag bij dit event aanwezig zijn? Dan kun je hier een ticket kopen! Zien we je volgende week?

 

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Trivium

___

  • |
  • |

 


Web editor: Media team     |

Datum: 15 | okt | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media