2020 tuintrends | Exposanten uitgelicht!

2020 is het jaar van duurzaamheid, natuurlijke materialen en milieubewustzijn. Deze aspecten spelen een belangrijkere rol dan ooit binnen onze maatschappij en zijn daardoor niet te missen in dé tuintrends van 2020! 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een van de belangrijkste tuintrends van 2020. Zo wordt er steeds meer gebruik gemaakt van duurzame en maatschappelijk verantwoorde meubelstukken en producten. Een bedrijf wat veel bezig is met duurzaamheid is het Nederlandse designmerk Bubalou. Bubalou produceert sinds 2017 de eerste duurzame en weersbestendige loungeset, die ontwikkeld werd met het design en comfort van een binnenbank. Doordat de loungesets van Bubalou gemaakt worden van gerecyclede petflessen, kun je de bank het hele jaar door buiten laten staan.

Een ander voorbeeld van een bedrijf dat inspeelt op duuzaamheid, is het innovatieve HEATSTRIP®. De terrasverwarmers van HEATSTRIP® zijn speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De elektrische terrasverwarmers haken in op duurzaamheid, doordat de terrasverwarmers in tegenstellingen tot veel andere heaters zeer energiezuinig zijn. Hierdoor zorgt het innovatieve design van de verwarmers voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling.

All-weather tuinmeubelen

De volgende tuintrend in het lijstje tuintrends van 2020 sluit hier naadloos op aan: de ontwikkeling van all-weather tuinmeubelen en loungesets. Dit houdt in dat de tuinmeubelen weersbestendig zijn en het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. De all-weather tuinmeubelen van de hierboven genoemde Bubalou zijn gemaakt van gerecyclede petflessen, waardoor de loungesets het hele jaar door buiten kunnen blijven. Nog een groot merk op het gebied van all-weather tuinmeubelen is het Nederlandse designmerk Design2Chill. Al ruim 13 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van all-weather lounge- en tuinmeubelen. De high-end tuinmeubelen worden geproduceerd in meer dan 150 trendy kleuren en designs. Op deze manier past er altijd een loungeset perfect bij jouw wensen! 

Terrasoverkappingen

Een andere grote speler tussen de tuintrends die we veel zullen gaan zien in 2020 is het vergroten van het woonoppervlak in de tuin door middel van terrasoverkappingen of bijgebouwen. De zomers worden steeds warmer en natter, en ook tijdens een harde regenbui willen mensen graag buiten zitten en kunnen genieten van hun tuin en tuinmeubelen. Hier zijn terrasoverkappingen de beste oplossing voor. Er is in de meeste gevallen geen vergunning voor nodig, waardoor je de terrasoverkappingen op iedere gewenste plek in de tuin kunt neerzetten.

Een van de topbedrijven in de overkappingsbranche is het familiebedrijf Gardano. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van buiten genieten. Ze bieden oplossingen in onder andere lamellendaken, buitenzonwering en aluminium schuttingen. Gardano staat voor stijlvol, duurzaam en een extreem hoge kwaliteit.

Een andere grote speler op het gebied van lang genieten in de tuin is het bedrijf Hout & Living. De exclusieve bijgebouwen van Hout & Living stralen tijdloze schoonheid en harmonie uit. Het ambachtswerk komt ten allen tijden naar boven, of het nou terrasoverkappingen, een tuinpaviljoen of een poolhouse is. Zo heb je de mogelijkheid om van het vroege voorjaar tot in de late herfst buiten door te brengen!

 

Wil je nou meer informatie over het evenement? Neem dan contact op met event@theartofliving.eu

Lees hier alles over het event!

Koop hier tickets


Web editor: Media team     |

Datum: 20 | apr | 2020


Tags: , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media